Yozgatspor galibiyete hasret

Okuduğunuz haber
KANYONDA SANATÇI ETKİSİ!

Yozgatspor umut tüketiyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Kanyonda sanatçı etkisi!

Kanyonda sanatçı etkisi!

Aydıncık İlçesi Kazankaya Kanyonu girişine Graffiti sanatı çalışması kanyon ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi görüyor.

GÜNCEL      09 Subat 2021 - 16:11     0

Kanyonda sanatçı etkisi!

Aydıncık İlçesi Kazankaya Kanyonu girişine Graffiti sanatı çalışması kanyon ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi görüyor.

Kazankaya kanyonu girişinde bulunan duvara geçtiğimiz günlerde grafiti sanatçısı Yozgatlı ‘hak graff’ rumuzlu kişi ve ekip arkadaşları tarafından “Kazankaya Kanyon’a hoş geldiniz” yazısı yazılarak renklendirildi.

Daha önce çirkin bir görüntü olarak kanyon ziyaretçilerini karşılayan duvarda yazıyı görenlerin kanyon ziyaretinden sonra bu duvar yazısı önünde hatıra resmi çektirdikleri gözlendi.

Yazının 3 günde tamamlandığını söyleyen ‘hakgraff “Uzun zamandır grafiti yapmıyordum. Kazankaya kanyonundaki bu çalışmayla graffitiye geri dönmüş sayılabilirim” dedi.

‘Hak Graff’ daha sonra grafiti ve Kanyon girişindeki yazı ile ilgili duygularını şöyle dile getirdi : “ Öncelikle söylemeliyim ki yaptığımız bu iş gönül işi. Bu işi biz sokakta öğrendik, hiphop kültürün gelmesiyle başlayan bir olay. Maddi boyutunu bos veriyorum kanyon girişindeki duvarı bu hale getirebilmemiz üç günümüzü aldı. Emin olun uzun yıllarca duracağına inanıyoruz, Biz bu işi sokaktan öğrendik sokakta nerede bir tağ (isim, imza, vb.) ile karşılaşsak oraya imzamızı atıyoruz.

Kazankaya kanyonu da aynı şekilde o gri duvarı renkli görmek isteyen insanlar taglerini atmışlardı. Biz bugün o insanların isteklerine kulak verdik ve duvarı bu şekile getirdik. 5 yıl sonra tekrar graffitiye başlama sebebimdir o insanların isyanı renksiz hayatlarında duvarlarda veya sokak aralarında renk görmek istemeleri”

Kazankaya Kanyonunu görmek için Yozgat’tan gelen Fatma ve Samet çifti yazı önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra şöyle konuştu;

“Kazankaya Kanyonu ilimizde görülmesi gezilmesi gereken doğa harikası bir yer. Kanyon’da gezmek harika sanki dünya dışında başka bir yerdeymişsiniz gibi. Kanyon ziyaretinden sonra duvardaki yazıyı gördük çok hoşumuza gitti ve önünde hatıra fotoğrafı çektirdik. Bunu yapanların emeğine sağlık.”

Kazankaya Kanyonu ziyaretçisi İlknur Özdere ise “Geçen sene bu duvar hoş olmayan yazılar vardı. Bu seneki ziyaretimizde ilk dikkatimizi çeken duvardaki yazı oldu.. İlk önce belediye desteğiyle falan yazılmıştır diye düşündüm ama öyle olmadığını tahmin ediyorum. Keşke bunu yapan gençler desteklense ve bu duvar baştan sona renklendirilse“dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor