Gündem Yozgatspor

Okuduğunuz haber
KANYONDA FESTİVAL BAŞKADIR

Belediye saha sözünü tutuyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Kanyonda Festival başkadır

Kanyonda Festival başkadır

Aydıncık ilçesinde bu yıl 20’incisi yapılan organizasyon kanyonun tanıtımına büyük katkı sağladı

GÜNCEL      01 Temmuz 2019 - 22:19     0

Kanyonda Festival başkadır

Yozgat’ın doğa harikası mekanlarından birisi olan Kazankaya Kanyonu’nun tanıtımı, ülke turizmine kazandırılması için düzenlenen festival çok büyük bir katılımla yapıldı. Mehteran takımı, halk oyunları gösterileri, ünlü sanatçıların konserleri ile renklenen, birlik ve beraberlik adına örnek görüntülerin sergilendiği Festival, Kazankaya Kanyonunun tanıtımına büyük katkı sağladı.

Aydıncık Kaymakamlığı ve Belediyesi’nin Kazankaya Vadisi’ni tanıtmak için düzenlediği festival sona erdi.

FESTİVAL YÜRÜYÜŞLE BAŞLADI

Aydıncık ilçesinde bu yıl 20’incisi düzenlenen Kültür Turizm ve Kazankaya Kanyonu Festivali büyük katılımla yapıldı. Aydıncık Belediyesi tarafından düzenlenen festivalin açılışında, Gezbel mevkinde toplanan yaklaşık 200 kişi, Karacaoğlan Kartal Kayası'ndan, Ağıllı köyüne yürüdü.

KOÇAK: “AMAÇ TANITIM”

Koçak, her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların sosyal ve kültürel hayatına katkıda bulunmak amacıyla festivali düzenlediklerini söyledi. Festivale her yıl daha farklı etkinlikler eklediklerini belirten Koçak,  "2 gün süren festivalimizde birbirinden güzel farklı eğlence programlarımız oldu. Festivalin birinci gününde doğa gezisi yaptık. Akşamları ise sanatçılarımız festivalimize ayrı renk kattı" dedi.

Etkinlikler kapsamında, ilçede çıkarılan ametist taşından yapılan süs eşyalarının yer aldığı sergilerde de tanıtım yapıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor