Köse: 'Yozgat'a değer katıyoruz'

Okuduğunuz haber
KANYONDA ATATÜRK SİLÜETİ

Periler lige bileniyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Kanyonda Atatürk silüeti

Kanyonda Atatürk silüeti

Aydıncık Kazankaya Kanyonu'nda akşam saatlerinde görülen ve Atatürk'e benzetilen silüet ilgi çekiyor.

GÜNCEL      16 Eylül 2021 - 17:00     0

Kanyonda Atatürk silüeti

Yozgat’ın ve Aydıncık ilçesinin incisi, doğa harikası Kazankaya Kanyonu’nu ziyaret eden vatandaşlar özellikle ikindi saatlerinde gördükleri manzara karşısında şaşkına dönüyor. Kanyonda Atatürk’e benzediğini iddia ettikleri silüetin uzaktan çok daha iyi seçildiğini belirten vatandaşların bu ilgisi Kanyona gelen ziyaretçi sayısının da artmasına zemin hazırlıyor.

Turizme kazandırılması konusunda birçok çalışma yapılmasına rağmen istenilen düzeyde olmadığı için halen bu pastadan hakkına düşeni alamayan Kazankaya Kanyonu birçok yönüyle ilgi çekiyor.

VATANDAŞLARIN İLGİSİNİ ÇEKİYOR

Kazankaya Kanyonu’nu ziyarete giden vatandaşların bazıları tarafından görülen ve Atatürk’e benzediği iddia edilen silüetin gerçek olup olmadığı halen gizemini korusa da, ikindi vakitlerinde görüntü daha da netlik kazanıyor. Kanyonu karşıdan gören Baştürk köyünden daha net bir şekilde göze çarpan silüetin bölgeye olan ilgiyi arttırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor