Kamu-Sen'de değişim yok - Yozgat SonSöz Gazetesi

Keven dert dinliyor

OkuduÄŸunuz haber
KAMU-SEN'DE DEĞİŞİM YOK

İYİ Parti sürpriz yapacak

Anasayfa   /    Güncel    /    Kamu-Sen'de deÄŸiÅŸim yok

Kamu-Sen'de deÄŸiÅŸim yok

Türkiye Kamu-Sen Başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten Mahmut Kabayel, Genel Merkez tarafından yeniden görevlendirildi.

GÃœNCEL      11 Haziran 2021 - 17:44     0

Kamu-Sen'de deÄŸiÅŸim yok

Türk EÄŸitim-Sen Åžube BaÅŸkanı Mahmut Sunay Kabayel'in Türkiye Kamu-Sen Yozgat Ä°l Temsilcisi olarak yaptığı baÅŸarılı çalışmalar gözardı edilmedi. Türkiye Kamu-Sen Genel BaÅŸkanı Önder Kahveci tarafından yeniden görev tevdi edilen Kabayel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla böylesine önemli bir göreve yeniden getirilmesinin kenisini hayli gururlandığını söyledi. Görevde kaldığı süreç içerisinde aldığı sorumluluÄŸu yerine getirmek için çaba sarfettiklerini belirten Kabayel, "Görevi yeniden ÅŸahsıma tevdi eden Türkiye Kamu-Sen Genel BaÅŸkanımız Sayın Önder Kahveci'ye, Kamu Sen TeÅŸkilatlardan Sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcımız Sayın Yücel KazancıoÄŸlu'ya ve Türk EÄŸitim-Sen Genel BaÅŸkanım Sayın Talip Geylan 'a teÅŸekkür ederim. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun!.."

YORUM EKLEYÄ°N

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÃœNÃœN MANÅžETLERÄ°

FOTO GALERÄ°

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor