Meclis’te Nisan mesaisi

Okuduğunuz haber
KALESPOR GELECEĞİ DÜŞÜNÜYOR!

Yozgat ortak listede

Anasayfa   /    Spor    /    Kalespor geleceği düşünüyor!

Kalespor geleceği düşünüyor!

Kale İdmanyurdu takımının başarılı antrenörleri zor şartlara rağmen gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve Yozgat sporuna katkı yapmak için verdikleri mücadele ile takdir topluyorlar.

SPOR      07 Nisan 2023 - 17:00     0

Kalespor geleceği düşünüyor!

Kale İdmanyurdu Spor Kulübü antrenörleri geleceğe en büyük yatırımı gençlere büyük önem vererek yapmış oldu. Antrenörler Avni Güleç, Şükrü Kara gözetiminde U-18 Ligi’nde mücadele eden ve kendi imkanları ile ayakta kalmaya çalışan kulüp genç yetenekleri Yozgat sporuna kazandırmanın mücadelesini veriyor.

Yozgat sporunun tek kurtuluşunun, ayakta kalabilmesinin yegane yolu altyapıya önem vermek olmasına rağmen yıllardır bir türlü bu konuda adım atılmaması, yeni oluşumları zorunlu kıldı.

Yetenekli gençleri, evinden, çocuklarından, kimi zaman özel hayatından taviz veren, maddiyatı hiç gözetmeyen, önceliğini gençlere iyi insan olmayı öğretmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olarak belirleyen Kale İdmanyurdu Antrenörleri Avni Güleç ve Şükrü Kara verdikleri mücadele ile büyük takdir topladılar. Şu an için U-18 Takımında 25 oyuncusuyla zor şartlar altında mücadele eden ve ilerleyen yıllarda alt yaş gruplarında da Yozgat gençliğine hizmet vermeyi düşündüklerini belirten Antrenör Avni Güleç, Yozgat’ta saha sorunlarına dikkat çekti. Takımların sadece 1 sahaya mahkum edilmesinin Yozgat sporuna büyük zarar verdiğine değinen Güleç, amaçlarının geleceğin yıldız isimlerini Türk ve Yozgat sporuna kazandırmak olduğunu söyledi.

Amatör takımların içerisinde bulundukları zorlukların herkesin malumu olduğunu belirten Güleç, kendilerine bu zorlu yolculukta destek veren Yozgat Beko ve Arçelik yetkili servisi Alper şahin Durmuşoğulları Fiat servisi Emin İşbilen,  Çetinkayalar kasabı sahibi Ali Çetinkaya’ya yürekten teşekkür etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor