Okullara kar tatili

Okuduğunuz haber
KALDIRIMLAR SENEYE BELKİ!

Faturalar isyan ettiriyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Kaldırımlar seneye belki!

Kaldırımlar seneye belki!

Lise Caddesi'nde özellikle kış aylarında vatandaşlara büyük sıkıntı yaşatan kaygan kaldırımların bu sene içerisinde değiştirilmesi öncelikler göz önüne alınarak düşünülmüyor.

GÜNCEL      20 Ocak 2022 - 19:27     1

Kaldırımlar seneye belki!

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, özellikle kış aylarında yaşanılan sıkıntılar nedeniyle Lise Caddesi’nin zeminini değiştirmek için acele etmediklerini söyledi. Şehrin çok daha büyük ve öncelikli işlerini gündemlerine aldıklarını ve bunları sırasıyla yeni iş sezonu başlar başlamaz birer birer bitirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Köse, sıkıntıların olduğunu bildiklerini ancak mali tabloya göre hareket etmek durumunda olduklarını söyledi. Su isale hatlarının değişimi sırasında bazı bölgelerde kaldırımların ister istemez söküleceğini belirten Köse, “Projelerimizi şehrimizin önceliklerine göre yapıyoruz. Lise Caddesi’nde ki kaldırımların özellikle kış aylarında vatandaşlarımıza sıkıntı yaşattığı aşikar bir durum ancak şu an için değiştirilmesi öncelik olarak gözükmüyor” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Kamil
değiştirmiyorsanız önlem alın kardeşim üzerini traşlayın, çizin bişeyler yapın... talaş bile dökseniz olur!!!
2 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor