Meydan Projesi başlıyor

Okuduğunuz haber
KALDIRIMLAR DEĞİŞECEK Mİ?

Yerköy'de değişim sürüyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Kaldırımlar değişecek mi?

Kaldırımlar değişecek mi?

Yozgat Belediyesi, özellikle kış aylarında yaşanılan sıkıntılar nedeniyle Lise Caddesi’nin zeminini değiştirmek için Yozgat halkının vereceği karara göre hareket edecek.

GÜNCEL      02 Haziran 2020 - 15:51     0

Kaldırımlar değişecek mi?

Yozgat Belediyesi, özellikle kış aylarında yaşanılan sıkıntılar nedeniyle Lise Caddesi’nin zeminini değiştirmek için Yozgat halkının fikrini alacak. Şu an için çok daha büyük ve önemli projelere kilitlenildiği için Lise Caddesi’nin zeminini değiştirme konusunu öncelikleri arasına almayan ancak vatandaşlardan gelen tepkilere de kayıtsız kalmayan Belediye, gerekirse bu konudaki fikirleri alabilmek için sandık koymayı bile hedefliyor. Kış aylarında vatandaşların döşenen taşların kayganlığı nedeniyle buz pisti gibi zeminde yürümek zorunda kalırken düşen, elini, kolunu kıran birçok insanın bulunması, özellikle yaşlılar, hamile bayanlar ve çocuklar için çok büyük tehlike arz etmesi konusunu Belediye Başkanı Celal köse göz ardı etmedi.

Otopark üzerine yapılacak olan meydan projesi hakkında bilgi verirken gelen bir soruyu cevaplandıran Başkan Köse, vatandaşların esnafın da durumunu göz önüne alarak hareket etmek zorunda olduklarını belirterek vatandaşların değişmesi yönünde büyük eğilimi olması durumunda Lise Caddesi’nde zemini değiştirmenin yanı sıra aydınlatma lambalarını da yenileyebileceklerini söyledi. Başkan Köse, burada daha önceden yapılan harcamanın milli bir servet olduğunu belirterek, alınacak kararın buna zarar vermeyecek şekilde olması gerektiğini sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor