TMO'larda işten çıkartma yok!

Okuduğunuz haber
KALBİMİZ YOZGAT İÇİN ATIYOR!

Yarı yıl tatili başlıyor

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Kalbimiz Yozgat için atıyor!

Kalbimiz Yozgat için atıyor!

ozgatlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (YOSİAD) Genel Başkanı Erdal Öztürk, gurbette yaşayan Yozgatlıların kalbinin memleketi için attığını söyledi.

EKONOMİ      16 Ocak 2020 - 19:38     1

Kalbimiz Yozgat için atıyor!

Merkezi İstanbul'da bulunan Yozgatlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (YOSİAD) Genel Başkanı Erdal Öztürk, Yozgat'ta gazeteciler ile bir araya gelerek 21 Aralık'ta düzenlenen "3. Ticaret ve İşbirliği Buluşması" toplantısını değerlendirdi.  Gurbette bulunan Yozgatlıların kalbinin memleketi için attığını belirten Öztürk, el birliği ile hareket edilmesi durumunda ciddi yatırımların Yozgat’a geleceğini ifade etti.

Yozgat Belediyesi Nohutlu Tepsi Sosyal Tesislerindeki toplantıda konuşan Öztürk, Yozgatlı işadamlarını bir çatı altında toparlayarak, bir sinerji oluşturmayı, gurbetteki Yozgatlıların ticari anlamda güçlü olmalarını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Öztürk, gurbette yaşayan Yozgatlılara sosyal anlamda da destek sağlamaya çalıştıklarını anlatarak, "45 Yozgatlı üniversite öğrencisine burs veriyoruz. Geçen yıl ramazan ayında ihtiyaç sahibi 570 hemşehrimize gıda paketi dağıttık. Bu sosyal yardımlarımızı artırarak devam ettireceğiz." dedi.

Derneğin 478 üyesi bulunduğunu aktaran Öztürk, "Üyelerimizin tamamının kalbi Yozgat için atmaktadır. 21 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Bey'in katılımı ile yapılan toplantı meyvelerini vermeye başladı. İnşallah yakın bir zamanda 70 kişinin istihdam edileceği bir fabrikanın yatırımı yapılacak. Ayrıca bir otel projesi ve yurt projesi bulunuyor. Yine iş adamlarımız yatırım yapmak için araştırmalarını sürdürüyor" diye konuşu.

Gurbetteki ve kentteki Yozgatlıların ortak paydasının "Yozgat" olduğunu vurgulayan Öztürk şunları söyledi:

"Tüm hemşerilerimizin bu paydada buluşması gerekiyor. Bunu da birlikte yapacağız. Yozgatlı çok sayıda iş adamımız var. Bunlardan bazıları yıllar önce buradan ayrılmış, Yozgat'ı çok sevmesine rağmen tekrar gelme fırsatı olmamış. Biz bu iş adamlarımızla tekrar Yozgat ile bağlarını kurmalarını istiyoruz. Bu konuda da basın mensuplarımıza sivil toplum kuruluşlarımıza büyük görevler düşüyor."

Toplantıya YOSİAD Başkan Yardımcıları Hasan Zengin ve Orhan Erbaş da katıldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Oğuzhan
yosiad olarak üniversitenin içine kafe restoran açarak mı yozgata yatırım çekecekler? bunlar bu zamana kadar 3 büyük buluşma gerçekleştirmiş. bu buluşmalarda bu zamana kadar herhangi bir birliktelik bir üretim olmamış gösteriş...
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor