Love Erdoğan!

Okuduğunuz haber
KADINLAR BAŞTACIMIZ

Şoförün derdi Meclis'te

Anasayfa   /    Güncel    /    Kadınlar baştacımız

Kadınlar baştacımız

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Kadın Kolları tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında işletmesini kadınların yaptığı işyerlerini ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

GÜNCEL      08 Mart 2021 - 16:10     0

Kadınlar baştacımız

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Kadın Kolları’nın düzenlediği 8 Mart etkinliğine katıldı. İşletmeciliğini kadınların yaptığı işyerlerini ziyaret ederek çiçek takdim edip, günlerini kutlayan, hayırlı iş dileklerinde bulunan Başer, “Nüfusumuzun yarısını oluşturan diğer yarısını yetiştiren fedakârlıkları, emekleri ve sevgileriyle insanlığın umudu olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Başer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Nüfusumuzun yarısını oluşturan diğer yarısını yetiştiren fedakârlıkları, emekleri ve sevgileriyle insanlığın umudu olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyorum. Türk kadını bu vatanın kurtuluşundan devletin kuruluşuna her aşamada en ön safta yer almıştır. Bu ülkenin istiklâli ve istikbali için büyük bir mücadele vermiştir.

Yozgat' da  yavrusunu vatana kurban olsun diye gönderen Kınalı Hasan'ın anası olmuş, Erzurum'da Kara Fatma olmuş, Balkanlar'dan Kafkaslar'a cephe cephe dolaşmış, Nene Hatun olmuş tabyaları gezmiş, Şerife Bacı olmuş canını vatanını evladının önüne koymuştur.

Bilimden teknolojiye, sanattan ekonomiye ve siyasete kadar hayatın her alanında kadınlarımızın olmaması sadece kadınlar için değil tüm toplumumuz için bir eksikliktir.

Gücümüzün tamamını kullanmadan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği 'Muassır Medeniyet' seviyesine, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu olan  2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmamız mümkün değildir.

Kadın ve erkek olarak cinsiyet ayrımı gözetmeksizin, birbirimizi tamamlayarak her alanda kadınlarımızın varlığını güçlendirerek ancak bu hedeflere ulaşabiliriz."

Bu vesileyle başta şehit analarımız olmak üzere tüm hanım kardeşlerimizin

8 mart dünya kadınlar gününü kutluyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor