Yozgatspor'da 5 oyuncu daha gidici

Okuduğunuz haber
İYİLİK SINIR TANIMAZ!

Çekerek Belediyesi Telegramda

Anasayfa   /    Güncel    /    İyilik sınır tanımaz!

İyilik sınır tanımaz!

Hayvanlar İçin Yaşam ve Adalet Derneği, soğuk havalarda aç kalan sokak hayvanlarını besleyerek topluma yine örnek teşkil ettiler. 

GÜNCEL      16 Ocak 2021 - 19:32     0

İyilik sınır tanımaz!

 

Hayvanlar İçin Yaşam ve Adalet Derneği, soğuk havalarda aç kalan sokak hayvanlarını yine unutmadı. Hafta sonu yasağında şehrin belirli noktalarına yiyecek bırakarak Türk insanının şefkatli olduğu zaman ne kadar güzel olduğunu gösteren Dernek üyeleri, toplumun bu konudaki hassasiyetinin arttırılması noktasında örnek teşkil etti.

Soğuk ve yağışlı havaların ardından yiyecek bulmakta zorluk çeken yaban hayatını korumak için kamu kurum ve kuruluşları tam anlamıyla seferber oldu.

Kurulduğu günden itibaren hem hayvanları sahiplendirme, hem toplumdaki hayvan severlik duygularının gelişmesi hem de şartlarının iyileştirilmesi için çaba sarf eden ve bu konuda oldukça cidi adımlar atan Hayvanlar İçin Yaşam ve Adalet Derneği (HİYADER) soğuk kış günlerinde yiyecek bulma sıkıntısı çeken sokak hayvanları için seferber oldu. Soğukta içimizi ısıtan görüntülere vesile olan Dernek üyeleri, Cezaevi, Çamlık ve sokak aralarında bulunan hayvanların aç kalmaması için belirlenen yerlere kuru mama, yaş mama ve ekmek bıraktılar. Yem bırakılan alanda önce karlar temizlendi ardından kuşlar için buğday, diğer hayvanlar için fırınlardan toplanan ekmek bırakıldı. Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağında böylece insanlık adına çok güzel bir yardıma vesile olan Dernek üyelerinin çabalarının toplumdaki hassasiyeti de arttırması bekleniyor.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor