Teknik adam kim olacak?

Okuduğunuz haber
İYİ PARTİ BAŞKANINI ARIYOR?

Yozgat'ta vakalar arttı mı?

Anasayfa   /    Siyaset    /    İYİ Parti başkanını arıyor?

İYİ Parti başkanını arıyor?

İYİ Parti’nin yeni il başkanının belirleneceği seçim 8 Ağustos Cumartesi günü yapılacak. Kurucu il başkanı Metin Özışık ilk yıl olduğu gibi başkanlık için Ahmet Serdaroğlu ile yarışacak.

SİYASET      19 Temmuz 2020 - 15:06     0

İYİ Parti başkanını arıyor?

İYİ Parti’nin yeni il başkanını belirleyecek seçim takvimi hızla işliyor. İlçe seçimlerini ay sonuna kadar tamamlaması beklenilen İYİ Parti’nin 8 Ağustos’ta yapılacak seçimlerinde İYİ partinin kurucu il başkanı ve Yozgat merkez belediye başkan adayı Metin Özışık ve parti üyelerinden Ahmet Serdaroğlu kıyasıya bir yarışa girecek. Yarışta hangi isim çıkarsa çıksın seçimle göreve gelen ilk il başkanı olma unvanını da elde edecek.

Ak Parti’ye alternatif olma hedefiyle yola çıkan ancak şu ana kadar bu ivmeyi tam manasıyla yakalayamayan İYİ Parti’nin yeni il başkanının belirleneceği seçim 8 Ağustos Cumartesi günü yapılacak.

İLÇE KONGRELERİ SÜRÜYOR

İYİ Parti’nin ilçe kongreleri son sürat devam ediyor. İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Adem Atik, tüm kongrelerin ay sonuna kadar tamamlanacağını belirterek “Partimiz ilçe kongrelerini partimizin felsefesine yakışan şekilde birlik ve beraberlik içerisinde iktidar yürüyüşünün hazırlıklarını sürdürmektedir. 8 Ağustos’ta da il başkanımızı seçip yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

KISA SÜRÜDE 4 BAŞKAN

Hatırlanacağı üzere İYİ Parti kuruluş sürecinin üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen talihsiz bir süreç yaşadı. İYİ partinin kurucu il başkanı Metin Özışık merkez belediye başkan adayı olmak üzere görevinden ayrılırken yerine gelen ve oldukça iyi bir çizgi yakalayan Türk Eğitim-Sen Şubesi eski Başkanı Seyfi Bayrak Boğazlıyan dönüşü geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Yapılan atama sonucu göreve gelen Osman Kozan aradan çok geçmeden görevini bırakırken Genel Merkez  bu kez il yöneticilerinden Adem Atik’i partiyi 2 Olağan Genel Kurula götürmesi için il başkanlığı görevine atadı.

İKİ İSİM İKİNCİ KEZ YARIŞACAK

İYİ Parti 1.olağan kongresinde il başkanlığı yarışına katılan Metin Özışık ile Ahmet Serdaroğlu ikinci kez bu görev için birbirlerine rakip olacaklar. Özışık ya da Serdaroğlu kazanırsa seçimle göreve gelen ilk başkan olma unvanını da elde edecek.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor