Yozgat'ı dolu vurdu!

Okuduğunuz haber
İTTİFAKTA ÇATLAK YOK!

Yozgat ekonomisine dev yatırım

Anasayfa   /    Siyaset    /    İttifakta çatlak yok!

İttifakta çatlak yok!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Ferhat Altan, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun’u makamında ziyaret etti. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği ziyarette ülke ve Yozgat gündemine ilişkin gelişmeler değerlendirildi.

SİYASET      22 Haziran 2020 - 21:02     0

İttifakta çatlak yok!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Ferhat Altan, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun’u makamında ziyaret ederek, birlik beraberlik mesajı verdiler. İl Başkanı Dursun ve Altan, Cumhur İttifakının ülkenin geleceği için uzun vadede kurulan bir ittifak olduğunu vurguladı.

MHP İl Başkanı Altan, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi sürecinde ülkenin geleceği ve bekası için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin oluşturduğu Cumhur İttifakının ülkenin hayrı ve yayarına bir kardeşlik ittifakı kurduğunu söyledi.

Başkan Altan, “AK Parti ve MHP arasında kurulan Cumhur İttifakı iç ve dış güçler tarafından sekteye uğratılmaya, birileri tarafından nifak sokulmaya çalışılsa da ülkemizin birliği ve beraberliği için bu ittifak Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi sonuna kadar devam edecektir.”dedi.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun’da ziyaretlerinden dolayı Başkan Altan’a teşekkür ederek, “Başkanımızın da dile getirdiği gibi Cumhur İttifakı ülkemizin bekası, birliği ve beraberliği için kurulmuştur. İlimizde MHP teşkilatıyla uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Ortak paydamız Yozgat ve ilimizin gelişmesi için bizlerde elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. AK Parti kurulduğu günden bu yana her zaman halkının vatandaşının yanında olmuştur. Bugün başta Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay Bey, Anayasa Komisyonu Başkanımız Sayın Bekir Bozdağ, Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer ve tabi ki Milletvekilimiz Ethem Sedef Yozgat’ımızın gelişmesi, istenilen yatırımlara kavuşması için yoğun gayret sarf ediyorlar.” diye konuştu.

OSB’DE 6 TESİSİN TEMELİ ATILACAK

Yozgat OSB’de 6 yeni tesisin temelinin atılacağını vurgulayan Başkan Dursun, “Şehrimize istenilen yatırımların gelmesi için gece gündüz demeden çalışma içerisindeyiz. Bugün şehrimize baktığımızda büyük yatırımları görebiliriz. Başta TOKİ konutları olmak üzere; Adalet Eğitim Merkezi, Diyanet Eğitim Merkezi, Adli Tıp Kurumu, Cezaevi, Havaalanı, Hızlı Tren ve daha sayamadığımız pek çok yatırımlar AK Parti Hükümetimiz tarafından kurulan yatırımlardır. İnşallah bu yatırımlara yenileri de eklenerek şehrimizin kalkınması ve gelişmesi sağlanacaktır. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay Bey’in himayesinde 24 Haziran Çarşamba günü Yozgat OSB’de 6 tesisin temeli atılacak. 92 Milyon 500 Bin TL’ye maal olacak tesislerde yeni istihdam alanları oluşturulacak.”diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor