Çelik: Teminatımız yaptıklarımız

Okuduğunuz haber
İTTİFAKA DESTEK OL!

Kölemen Uğuru!

Anasayfa   /    Siyaset    /    İttifaka destek ol!

İttifaka destek ol!

MHP Milletvekili Sedef, 'Köyüm Benim' sohbet toplantılarında Cumhurbaşkanlığı sistemine destek istedi

SİYASET      10 Ekim 2022 - 16:51     0

İttifaka destek ol!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ile başlatılan Adım Adım 2023 “KÖYÜM BENİM” sohbet toplantılarına Genel Merkez tarafından görevlendirilen Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Niğde’de gerçekleştirilen köy toplantılarına katıldı. Burada ittifaka ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne destek isteyen Sedef, “MHP olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadesiyle “Adayımız Belli Kararımız Net”tir. Adayımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

MHP milletvekilleri Adım Adım 2023 “KÖYÜM BENİM” sohbet toplantılarında Cumhurbaşkanlığı sisteminin getirilerini anlattılar.

MHP’DEN KÖYÜM BENİM

TOPLANTILARI SÜRÜYOR

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MYK Üyesi Emrullah Türe, MDK Üyesi Emin Alper Öztürk ve İl ve İlçe yöneticilerinin katılımları ile hafta sonu Niğde Merkez İlçe ve diğer ilçelerde olan köylerde yapılan toplantılarla gerçekleştirildi. Yapılan sohbet toplantılarında Yozgat Mv. İbrahim Ethem Sedef ve katılımcı heyet Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kurulduğu günden bugüne kadar yapılan; Türkiye Ekonomi Modeli, Düzensiz göç ve sığınmacılar, Eğitim ve istihdam, Sağlık, Dış politika, Ulaştırma, Enerji, Sosyal Politikalar ve Güvenlik konuları hakkında bilgilendirme yaptılar.

SEDEF: “HÜKÜMET SİSTEMİ

YEGANE GÜVENCEMİZ”

Yozgat Milletvekili. İbrahim Ethem SEDEF konuşmasında; “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, gelecek nesillere en büyük armağandır. Parlak Türk asırlarının yol haritası, milli birlik ve kardeşliğin, devletin istikrar ve dengesinin yegâne güvencesidir.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin mimarı Cumhur İttifakı, sistemin sahibi ise aziz milletimizdir. Cumhur ittifakı milletimizden aldığı destekle, azim ve kararlılıkta Türkiye’yi Küresel bir güç haline getirecek olan 2053 ve 2071 vizyonunun altyapısını adım adım oluşturmaya devam edecek güce ve iradeye sahiptir.

MHP olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadesiyle “Adayımız Belli Kararımız Net”tir.

Adayımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimini ve Genel seçimde Niğde’den Cumhurbaşkanımızı rekor oyla seçip; MHP’den Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sizlerin temsilcisi olarak Milletvekili arkadaşlarımızı da büyük bir destekle inşallah sizler göndereceksiniz. Buna inancımız tamdır." dedi.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor