Yozgatspor başımızın tacı

Okuduğunuz haber
İNANDILAR BAŞARDILAR

Köse Yozgat'ın ufku projelerle açılacak

Anasayfa   /    Spor    /    İnandılar başardılar

İnandılar başardılar

Yozgat’ı Bayanlar 2’inci Hentbol Ligi’nde başarıyla temsil eden Yozgat Aile Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü takımı büyük bir başarıya imza attı. Deplasmanda aldığı galibiyetle birinci lige yükselme maçlarına katılma hakkını elde etti.

SPOR      10 Mart 2019 - 23:08     0

İnandılar başardılar

Yozgat’ı Bayanlar 2’inci Hentbol Ligi’nde başarıyla temsil eden Yozgat Aile Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü takımı büyük bir başarıya imza attı. Antrenör Enis Atmaca’nın gece gündüz demeden verdiği emekler ve oyuncuların insanın istediği zaman neleri başarabileceğini gösterme çabasının birleşmesinin ardından ortaya çıkan başarı öyküsü deplasmanda oynanan ve ekibimizin 46-32 galibiyetiyle noktalanan Tunceli Pertekspor galibiyetiyle mutlu sona ulaştı. Bu sonuçla bitime bir hafta kala Birinci Lig’e yükselme maçlarına katılma hakkı kazanan kızlarımızın bu başarısı sessiz ama bir o kadar gururlu oldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor