Dev projeler yolda

Okuduğunuz haber
İLK YATIRIM EĞİTİME

Hizmet-İş'te Zararsız klasiği

Anasayfa   /    Eğitim    /    İlk yatırım eğitime

İlk yatırım eğitime

Yozgat siyasetinde önemli bir yeri olan ve birçok yatırımın gelmesinde önemli katkıları bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, koltuğa yeniden oturmasının ardından ilk yatırımını yine eğitime yaptı.

EĞİTİM      08 Subat 2022 - 16:50     0

İlk yatırım eğitime

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i makamında kabul eden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın önceliklerini yine gözardı etmedi. Birçok yatırımın memleketine gelmesinde önemli roller üstlenen Bozdağ'in Özer'le görüşmesinde iki bakanlık arasında işbirliği konuları masaya yatırılırken Yozgat'ın eğitim talep ve ihtiyaçları ele alındı. 
Boğazlıyan ilçesine Fen Lisesi yapılması talebini gündeme getiren Bozdağ'a olumlu cevap veren Milli Eğitim Bakanı Özer Boğazlıyan'a Fen Lisesi müjdesini verdi.
Bozdağ; " Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’e Boğazlıyan Fen Lisesi talebimizi olumlu yaklaştığı için teşekkür ederim. Boğazlıyan'a Fen Lisemiz hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
Bozdağ "Okul binasının TOBB tarafından yapılması kararlaştırılmış olup TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na Yozgat ve Boğazlıyan egitimine verdigi katkılardan dolayi teşekkür ediyorum"dedi. Kaynak: Adalet Bakanlığı

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor