Havzalar ıslah edilecek

Okuduğunuz haber
İLK KUTLAMA ÇAKIR'DAN

Çekerek turizmin merkezi olacak

Anasayfa   /    Güncel    /    İlk kutlama Çakır'dan

İlk kutlama Çakır'dan

Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesinde yerel ve ulusal basın mensuplarını ilçede ağırladı, günlerini kutlayıp projeler hakkında bilgiler verdi.

GÜNCEL      08 Ocak 2020 - 19:48     0

İlk kutlama Çakır'dan

Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesinde yerel ve ulusal basın mensuplarını ilçede ağırladı. Gazetecilerin yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını, 10 Ocak günü ise bu yoğunluğun biraz daha artacağını belirten Çakır, ''Biz de basın mensuplarımızı bu özel günden önce ağırlamak istedik. Tüm basın emekçilerinin gününü kutluyoruz'' dedi. Başkan Çakır, basında yer alan haberlerin, olumlu/olumsuz görevde bulunanların daha iyi çalışmaya teşvik ettiğinin de altını çizdi. Çakır, ilçede yapılan ve bundan sonra yapılmasını planladıkları çalışmalar kosundad da basın mensuplarını bilgilendirdi. Çekerek ilçesi Şato Tepesi'nde basın mensuplarını ağırlayan Çakır, yapılan bazı çalışmaları da gezdirip, bilgi verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor