Transfer listesi hazır!

Okuduğunuz haber
İLK KAMP YOZGAT'TA

Merkez İlçe Gökhan'a emanet

Anasayfa   /    Spor    /    İlk kamp Yozgat'ta

İlk kamp Yozgat'ta

Yozgatspor Teknik ekibinin Yönetimle yapacağı görüşmenin ardından kamp merkezleri konusundaki karar verilecek. İlk kampı Yozgat'ta yapması planlanan Yozgatspor, ikinci kamp merkezi için büyük ihtimalle Antalya'yı tercih edecek.

SPOR      30 Aralik 2021 - 11:47     0

İlk kamp Yozgat'ta

Yozgatspor'da henüz transfer çalışmaları başlamamış olmasına rağmen kamp konusunda teknik ekibin tercihini Yozgat'tan yana kullanması bekleniyor. Türkiye’nin bütün bölgelerinde hava sıcaklıklarının aynı düzeyde seyretmesi, bunun yanı sıra genel olarak grupta Anadolu takımları bulunduğu için maçlara burada hazırlanmanın daha mantıklı olacağını düşünen Teknik ekibin aldığı karar doğrultusunda 3 Ocak günü Yozgat’ta toplanacak takım burada 1 hafta boyunca tatilin rehavetini üzerinden atma çalışmaları üzerinde yoğunlaşacak.

İlk yarıyı liderin 4 puan gerisinde dördüncü sırada kapatan Yozgatspor ilk kampını büyük ihtimalle Yozgat’ta yapacak. Teknik ekip takımın 3 Ocak tarihinde Yozgat’ta toplanarak, 1 haftalık kamp yapmasına ardından da hava sıcaklıkları dikkate alınarak ikinci kamp merkezini belirleme kararı aldı. 10 Ocak tarihine kadar belli olacak ikinci kamp merkezi havalar çok soğuk olursa Antalya, aksi takdirde Nevşehir olacak. İkinci hazırlık kampında 4 hazırlık maçı oynaması planlanan Yozgat böylece ligin havasını soluyacak ve yeni transferlerin takıma adaptasyonu sağlanmış olacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor