Yozgatspor sahne alıyor

Okuduğunuz haber
İLİM YAYMA NURDOĞAN'LA DEVAM

TSO'ya açık destek

Anasayfa   /    Güncel    /    İlim Yayma Nurdoğan'la devam

İlim Yayma Nurdoğan'la devam

Yozgat İlim Yayma Cemiyeti 5'inci Olağan Genel Kurul toplantısında mevcut başkan Nurullah Nurdoğan güven tazeledi.

GÜNCEL      15 Ocak 2023 - 14:25     0

İlim Yayma Nurdoğan'la devam

Türkiye'de eğitim ve öğretimi desteklemek amacıyla 1951 yılında İstanbul'da kurulan cemiyetin Yozgat Şube Başkanlık seçimi büyük bir katılımla yapıldı. Yıl içerisinde eğitime yaptığı katkılarla adından bahsettiren, açtığı yaz kurslarıyla öğrencilerin tatillerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlayan, yardım faaliyetleri düzenleyen Cemiyet Başkanlığına tekrar seçilen Nurullah Nurdoğan bundan sonra da faaliyetlerine aralıksız devam edeceklerini söyledi.

İlim Yayma Cemiyeti Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Nurullah Nurdoğan dün gerçekleştirilen 5’inci Olagan Genel Kurulu toplantısından güvenoyu alarak ayrıldı. Cemiyet Binasında gerçekleştirilen ve Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, STK Başkanları, Dernek Başkanları, Cemiyet üyelerinin katılımı ile yapılan genel kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Yönetim, Denetim Kurulu faaliyet raporlarının okunması, ibra edilmesinin ardından Cemiyet Başkanlığını yapan Nurullah Nurdoğan bir konuşma yaparak yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları özetledi ve bundan sonraki süreçte neler yapılacağını açıkladı.

Ülkemizin kalkınmasına; milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetleri yaptıklarını ve ülke yönetiminde söz sahibi olan önemli isimlerin bu Cemiyet çatısı altında yetiştiğini belirten Nurdoğan, destek olanlara da teşekkür etti. Yapılan seçimlerin ardından Cemiyet Başkanlığına yeniden seçilen Nurullah Nurdoğan, kendisine bu görevin yeniden verilmesinin yüklerini arttırdığını belirterek, bunun gereğini yapmak için var güçleriyle çalışacaklarını sözlerine ekledi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor