Minar'a vekil ilgisi

Okuduğunuz haber
İLÇELERE SEDEF ÇIKARMASI

Ak Parti'de 4-0 vurgusu

Anasayfa   /    Siyaset    /    İlçelere SEDEF çıkarması

İlçelere SEDEF çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili adayı Ethem Sedef, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği ilçelerde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

SİYASET      14 Nisan 2023 - 17:49     0

İlçelere SEDEF çıkarması

MHP Yozgat Milletvekili Adayı Ethem Sedef seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Aydıncık ilçesini ziyaret etti. İlçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Sedef’e ilçede yoğun ilgi gösterildi. Daha sonra Çekerek ilçesine geçen MHP Yozgat Milletvekili Adayları Ethem Sedef, Kazım Ergün, Ülkü Yılmaz, Sezer Yozgat, İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, Çekerek İlçe Başkanı Hamdi Aksoy ve Kamu Sen İl Başkanı Mahmut Kabayel MHP Çekerek ilçe teşkilatı tarafından tertiplenen iftar programına katıldı.

KÖYLÜLER BAĞRINA BASTI

İftar programının ardından köylere hareket eden Sedef ve MHP heyeti, Kadışehri’nde Gümüşsuyu, Elmalıçiftliği Köyü ve Üçağaç köylerini ziyaret etti. Köylü vatandaşlarla bir araya gelen Sedef, yoğun ilgi ve sevgi gördüğü köylerde sahur vaktine kadar vatandaşlarla sohbet ederek MHP’nin politikalarını ve Türkiye’nin geleceğini konuştu.

Renkli diyalogların da yaşandığı ziyaretlerde Sedef, köylü vatandaşlara Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceklerini vurgulayarak, “Bugün burada gördük ki liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a ciddi bir destek var. Hamdolsun Kadışehri MHP diyor, Kadışehri Cumhur İttifakı diyor” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor