Seyir halinde yandı

Okuduğunuz haber
İL BAŞKANI KİM OLACAK?

Merkez İlçe Kılıç'a emanet

Anasayfa   /    Siyaset    /    İl başkanı kim olacak?

İl başkanı kim olacak?

Ak Parti'nin il başkan ve ilçe başkan adayları Ankara'ya çağrıldı. Yapılacak görüşmelerin ardından atamaların yapılması bekleniyor.

SİYASET      19 Aralik 2018 - 21:03     0

İl başkanı kim olacak?

Ak Parti İl Başkanı Celal Köse'nin Belediye başkan adayı olmasının ardından görevi kimin yürüteceğine ilişkin belirsizliğin en geç Cuma gününe kadar ortadan kalkması bekleniyor. AK Parti’de il başkanı başta olmak üzere Merkez, Akdağmadeni, Çandır, Çayıralan, Kadışehri ve Saraykent ilçe başkanlıkları için isimleri geçen Ankara’ya çağrıldılar. AK Parti genel merkezi tarafından il başkanlığı için Nurullah Nurdoğan, Ahmet Gökhan, Çelebi Dursun ve Mehtap Özkan Bekdemir Ankara çağrılan isimler oldu. Teşkilatlar için isimleri geçenler hazırladıkları CVler ile birlikte Ankara’da parti yöneticileri ile görüşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı görüşmenin ardından İl başkanı ve ilçe başkanları açıklanacak. Öte yandan AK Parti Merkez ilçe başkanlığına Soner Tumgan, Kürşat Kılıç ve Serkan Kutlusoy Ankara’da çağrıldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor