Yerköy'e modern ışıklandırma

Okuduğunuz haber
İKTİDARI MİLLET BELİRLER
Anasayfa   /    Siyaset    /    İktidarı Millet belirler

İktidarı Millet belirler

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef seçim neticesini milletin belirleyeceğini hatırlattı

SİYASET      26 Nisan 2023 - 18:51     0

İktidarı Millet belirler

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef seçim neticesini milletin belirleyeceğini hatırlattı. Yozgat’ın tüm ilçe, belde ve köylerine ziyaret turlarını sürdüren Sedef, seçim sonuçlarını sosyal medya ve anketlerin değil milletin ve Yozgat halkının belirleyeceğini belirtti. Milletvekili Sedef, Yozgat halkının MHP adaylarına her zaman kucak açtığını ifade ederek “Gittiğimiz her yerde Yozgat halkının vurguladığı bir şey var. O da vatan ve milletimize olan sevgi ve bağlılık. Vatandaşlarımız meydanı terör ile kucaklaşanlara, onlarla dirsek temasında olanlara bırakmayacağını söylüyor ve bize destek sunuyorlar” dedi.

Sedef, Yozgat halkının kararını çoktan verdiğini vurgulayarak, Yozgatlıların Cumhur İttifakından yana yer aldığını ve MHP’nin bu seçimlerde oylarını artırarak sandıkta gücünü göstereceğini ifade etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor