Sorgun'da kıyasıya seçim!

Okuduğunuz haber
HİZMETLE DOLU 3,5 YIL

Sedef Kandili kutladı

Anasayfa   /    Güncel    /    Hizmetle dolu 3,5 yıl

Hizmetle dolu 3,5 yıl

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse 3,5 yıllık görev süresi boyunca seçim beyannamesinde verdiği sözlerin büyük bölümünü yerine getirdi.

GÜNCEL      04 Ekim 2022 - 18:24     0

Hizmetle dolu 3,5 yıl

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse 3,5 yıllık görev süresi boyunca seçim beyannamesinde verdiği sözlerin büyük bölümünü yerine getirdi. Yozgat’ı yaşanır bir şehir haline getirmek için ilkelerinden taviz vermeyen, yapılmayanı yapmak için elini taşın altına koyan ve asla oy kaygısı yaşamayan ve bu nedenle bazı kesimler tarafından ısrarla başarısız gösterilmeye çalışılan Celal Köse, vizyonlu projelerle de şehrin imajının değişmesini sağladı. 
Dünyayı etkisi altına alan pandemi dönemine rağmen Belediye Başkanı Celal Köse oldukça başarılı bir 3,5 yılı geride bıraktı.

SÖZLERİNİ YERİNE GETİRDİ
Belediye Başkanlığına gelmeden önce seçim beyannamesinde Yozgat’ta yapılamaz denilen birçok sorunu gündemine alan Başkan Köse, geride kalan süreçte el atmadık iş bırakmadı. Tarihi konakları restore ettiren, metruk binaları yıktıran, alternatif yollar ve caddeler açılması talimatı veren, trafik sıkıntısını ortadan kaldıracak yeni bulvarların açılmasını sağlayan Başkan Köse’nin döneminde daha birçok kanayan yaraya çözüm üretilmeye çalışıldı. Pandemi gibi tüm dünyayı olumsuz etkileyen bir süreci geride bırakan Başkan Köse ve ekibi bu dönemde bile hiçbir bahanenin arkasına sığınmadı.

MEGA PROJELER BAŞLATILDI
Göreve geldiği günden bu tarafa bir dakikasını boş geçirmeyen Başkan Köse ve ekibi döneminde mega projeler de start aldı. Kimileri tarafından ısrarla başarısız gösterilmeye çalışılsa da Yozgat’ın yaşanır bir şehir olması için frene basmayan ve sürekli ‘Daha çok yapılacak işimiz var’ diyen Başkan Celal Köse döneminde irili ufaklı birçok proje ve çalışmaya imza atılarak rekor kırıldı.

GECE GÜNDÜZ MESAİ

Başkan Köse ve ekibi herkes evinde yatarken boş durmadı. Devam eden çalışmaları yerinde gören, sahadaki ekipleri yalnız bırakmayan, sosyal, kültürel aktivitelere katıldıktan sonra bile evine gitmek yerine sahaya giden Başkan Köse, “Biz Yozgat’ın yarınlarını düşünüyoruz. Yozgat’ta doğduk, burada büyüdük. Bu şehre olan borcumuzu çalışarak, hizmet üreterek ve çocuklarımıza daha güzel yarınlar armağan ederek ödemek istiyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor