Asenalar işbaşında

Okuduğunuz haber
HİZMET REFERANSI AK PARTİ!

Esosa nereye gitti?

Anasayfa   /    Siyaset    /    Hizmet referansı Ak Parti!

Hizmet referansı Ak Parti!

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse, AK Parti’nin siyaset anlayışının hizmet ve insan odaklı olduğunu belirterek, Yozgat’ı gönül belediyeciliği çerçevesinde ortak akıl ile yöneteceklerini söyledi.

SİYASET      29 Ocak 2019 - 20:10     0

Hizmet referansı Ak Parti!

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse, AK Parti’nin siyaset anlayışının hizmet ve insan odaklı olduğunu belirterek, Yozgat’ı gönül belediyeciliği çerçevesinde ortak akıl ile yöneteceklerini söyledi.

HER ALANDA İSTİŞARE

Seçim çalışmaları çerçevesinde teşkilat mensupları, STK temsilcileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Köse, esnaf ve vatandaşları ziyaret ediyor. Gündüzleri esnafları ziyaret eden Köse, ev toplantıları ile vatandaşların taleplerini dinliyor. Samimi diyaloglar kurarak, gönül belediyeciliğinin gereklerini yerine getiren Köse, vatandaşların yoğun desteğini alıyor. Gittiği her yerde ilgi gören Köse, katıldığı toplantılarda istişarelerde bulunuyor.

ORTAK AKILLA YÖNETİM

Plan, program ve projelerinin hazır olduğunu belirten Köse, daha çok çalışacaklarını ve gönüllere dokunan çalışmalar yapacaklarını kaydetti. Her çalışmayı ortak akıl ile yürüteceklerini dile getiren Köse, “Planlarımız, projelerimiz, programlarımız hazır. Yapacağımız her çalışmanın her hizmetin odağında insan olacak, halkımız olacak” dedi.

Köse, seçim çalışmalarına “Önce Millet Önce Memleket” sloganı ile başladıklarını daha sonra seçim stratejisinin ana omurgasının “Gönül Belediyeciliği” kavramına uygun şekilde oluşturulduğunu altını çizdi.

Hazırlanan projeleri yapacakları tanıtım programı ile paylaşacaklarını belirten Köse, “Belediyecilik sadece yol, alt yapı, kanalizasyon ve kaldırım yapmak değildir. Biz gönül belediyeciliği ile sosyal, kültürel, ekonomik, sportif alanlardaki projelerimizle halkımıza, Yozgat’ımıza hizmetler yapmak istiyoruz. Halkımızın takdiri ile görev bize verildiği takdirde AK Parti’nin referansı olan hizmet belediyeciliğinin gereklerini yerine getireceğiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor