İlk yatırım eğitime

Okuduğunuz haber
HİZMET-İŞ'TE ZARARSIZ KLASİĞİ

Belediye işçilerini sevindirdi

Anasayfa   /    Güncel    /    Hizmet-İş'te Zararsız klasiği

Hizmet-İş'te Zararsız klasiği

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, tek liste ile girdiği olağan genel kurulda güven tazeledi.

GÜNCEL      09 Subat 2022 - 16:57     0

Hizmet-İş'te Zararsız klasiği

Hizmet İş Sendikası Başkanı Ferman Zararsız, Hak İş Konfedarasyonu Başkanı Mahmut Arslan’ın da katıldığı genel kurulda güven tazeledi. Yedinci dönem için yetki alan Zararsız, böylece bu alanda önemli bir rekorun da sahibi oldu.

Genel Kurul Toplantısına Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan Hizmet-İş Onursal ve Kurucu Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Genel Sekreter Vekili Av. Oğuz Aksoy, Öz Güven-Sen Genel Başkanı Ömer Yılmaz, Öz Sağlık-İş Genel Başkanı Devlet Sert, Öz Taşıma-İş Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kayabaşı, Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Amasya Şube Başkanı İsmail Pazar, Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek, Kırşehir Şube Başkanı Hızır Gürler, Tokat Şube Başkanı Resul Demir, Çorum Şube Başkanı Mustafa Köroğlu, Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan, Genel Merkez Kadın Komitesi Başkanı Hatice Ayhan, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu ve delegeler katıldı.

Genel kurul, Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir’in divan başkanlığında gerçekleştirildi. Genel kurulda bir konuşma yapan Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet – İş Sendikasının istikrarlı büyümeye devam ettiğini söyledi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor