Ak kongre 13 Ocak'ta

Okuduğunuz haber
HEZİMET REZALET!

Tinel'le yollar ayrıldı

Anasayfa   /    Spor    /    Hezimet rezalet!

Hezimet rezalet!

Yozgatspor hakemin rezalet yönetim gösterdiği ilk yarının son maçında Karaman Belediyespor'a 2-1 yenilerek ligde kalma umutlarını biraz daha azaltarak devre arasına girdi.

SPOR      06 Ocak 2021 - 15:42     0

Hezimet rezalet!

 

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ancak oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla hedeflerinin çok uzağında kalan Yozgatspor sahasında bir hezimet daha yaşadı. Hakemlerin verdiği ve vermediği kararlarla rezalete yakın bir yönetim sergilediği maçta ligdeki en yakın rakiplerinden biri olan Karaman Belediyespor’u konuk eden Kırmızı Siyahlılar aldığı 2-1’lik yenilgi ile hem ilk yarıyı kötü kapattı, hem de ligde kalma umutlarını biraz azaltarak devre arasına girmek zorunda kaldı.

Yozgatspor birçok oyuncusundan eksik çıktığı, Ziya’nın da henüz maçın başında sakatlandığı maçta Karaman Belediyespor’u 2-1 mağlup oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI

Dak.5: Sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan Yozgatspor bu dakikada büyük bir talihsizlik yaşadı. Takımın en tecrübeli isimlerinden biri olan Ziya sakatlanarak yerini Alaz’a bıraktı.

DAK30(GOL): Yozgatspor’da beklentileri bir türlü karşılayamayan Baran’ın orta sahada kaptırdığı topla hızlı atağa kalkan Karaman Belediyespor’da Hamit’in pasıyla buluşan Ali Sinan’ın sert şutu ağlara gitti 0-1.

DAK.34(GOL): İlk yarım saati orta saha mücadelesi şeklinde geçen ve ilk tehlikeli atakta rakip takımın gol bulduğu maçta Yozgatspor’da ilk tehlikeli atağını golle sonuçlandırdı. İlk golde hata yapan Baran bu kez orta sahadan hızlı bir şekilde çıktı ara pasıyla Arif’i buluşturdu. Bu oyuncu da kaleciyi de çalımlayıp Yozgatspor adına beraberlik golünü attı.

DAK.37(GOL): Karaman Belediyespor sol kanatta taç atışı kazandı. Ceza sahası içine kullanılan atışta defanstan seken topu önünde bulan İsmet’in sert şutunda top üst direğe çarpıp ağlarla buluştu 1-2.

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca rakip takım soyunma odasına önde giden taraf oldu.  

Dak.56: Karaman Belediyespor bu dakikada çok tehlikeli geldi. Rakip takımın en etkili isimlerinden biri olan Hamit’in ceza sahası dışından attığı sert şut direkten döndü topu bu kez önünde bulan Yunus’un şutu da aynı kale direğinden döndü. Yozgatspor defansı tehlikeyi savuşturmayı başardı.

Dak.68: Yozgatspor’un en istekli isimlerinden biri olan Fırat’ın pasıyla buluşan Ali Kaan’ın şutu az farkla auta çıktı.

Dak.90(+): Yozgatspor’da 75’inci dakikada sarı kart gören İsmail’in orta sahada rakibine yaptığı pozisyonu kartla cezalandıran orta hakem kırmızı kartı vermeyi unuttu. Yan hakemin uyarısı ile İsmail’i saha kenarına gönderen, Yozgatspor’un yediği ikinci gol sonrasında da Teknik Direktör Nihat Tinel’i kırmızı kartla atan orta hakem yönetimi ile maç sonrasında büyük tepki gördü.

Yozgatspor ilk yarının son maçında aldığı bu sonuçla 12 puanla son sırada kalırken Karaman Belediyespor altın değerinde bir galibiyetle evine dönerek ligde kalma umutlarını hayli arttırdı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor