Okuduğunuz haber
HERKESİN VEKİLİ OLACAĞIM!

ÜLKÜCÜLER YEMİNLİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    Herkesin vekili olacağım!

Herkesin vekili olacağım!

İYİ Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Yaşar Erdem, seçilmesi durumunda partili patisiz herkesin vekili olacağını ifade ederek, yarın yapılacak ön seçim öncesinde partililerden destek istedi.

SİYASET      01 Nisan 2023 - 16:18     0

Herkesin vekili olacağım!

İYİ Parti Yozgat Merkez milletvekili aday adayı Yaşar Erdem, çok iddialı başladığı liste yarışı çalışmaları kapsamında Merkez İlçe Başkanı ve Merkez ilçe üyelerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. İYİ Parti ailesi olarak hep birlikte kazanacaklarını ifade eden Erdem, Yozgat’ın içerisinde bulunduğu durum ve çözüm önerileri hakkında da bilgiler aktardı. Ailesi ile birlikte çalışmaları yürüterek bu işe ne kadar inandığını, gönül verdiğini göstererek diğer aday adaylarının da bir adım önüne geçen Yaşar Erdem, milletvekili olması durumunda Yozgat’ın ve gençlerinin sorunlarını İYİ Parti camiası ve tüm hemşerileri ile birlikte çözeceğini ifade etti.  Partili Partisiz herkesin vekili olacağını dile getiren Yaşar Erdem 2 Nisan Pazar günü yapılacak on seçim için parti üyelerinden destek istedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor