Yozgatspor'a nazar değdi

Okuduğunuz haber
HER ÖĞRENCİ YETENEKLİDİR
Anasayfa   /    Eğitim    /    Her öğrenci yeteneklidir

Her öğrenci yeteneklidir

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, il genelindeki okulların ve öğrencilerin genel durumunu yerinde görmek için ziyaretlerine devam ediyor.

EĞİTİM      18 Aralik 2018 - 20:37     0

Her öğrenci yeteneklidir

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı Sorgun Agah Efendi İlkokul ile İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle görüştü.

Sınıflarda öğrencilerle sohbet edip taleplerini dinleyen Yazıcı,  sınıf ve çalışma ortamlarını inceledi.

Öğretmenlerle yapılan toplantıda öğrencilerin öğrenme stilleri ve bu konuda yapılan çalışmalar konusunda velilerin bilgilendirilmesi, öğrencilerin mutlu olması düşüncesinden hareketle onlara gerekli motivasyonun sağlanması, bireysel farklılıkların göz önünde bulundurulması, çocukların baskın yeteneklerinin tespit edilerek uygun ortamlar hazırlanması, veli eğitimlerine daha fazla ağırlık verilmesi dezavantajlı öğrencilerin sorularının çözümüne öncelikle önem verilmesi konularına değinen Yazıcı, her çocuğun her konuyu anlayabileceğini fakat farklı biçimde içselleştirebileceğini dile getirdi.   Çalışmalarından dolayı yönetici, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ziyaretlerini sonlandırdı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor