Büyük Camii Projesi Bir başarı hikayesi!

Okuduğunuz haber
HEM FETÖCÜ HEM İSTİRMARCI!

Kortun kralları!

Anasayfa   /    Güncel    /    Hem Fetöcü hem istirmarcı!

Hem Fetöcü hem istirmarcı!

Fetö terör örgütüne üye ve aynı zamanda cinsel istismar suçundan cezası bulunan şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü Sivil Araştırma ekibimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde;Yozgat'ta yakalandı.

GÜNCEL      14 Aralik 2020 - 19:39     0

Hem Fetöcü hem istirmarcı!

Yozgat Asayiş Şube Müdürlüğü Sivil Araştırma ekibinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde; Tokat 2.Sulh Ceza Hakimliğince “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma (FETÖ)” suçundan aranması olan ve Eskişehir Asliye Ceza İlamat Masası tarafından “Sarkıntılık Yapmak Sureti İle Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan 2 yıl 6 Ay kesinleşmiş Hapis Cezası bulunan H.D (37 yaş) isimli şahıs Bahçeşehir Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. Adı geçen şahıs Covid 19 testi alındıktan sonra 15.12.2020 günü işlemleri için Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor