Hafızlara umre jesti

Okuduğunuz haber
HEDEF TÜRKİYE YÜZYILI

Adaylar Şükür duasında buluştular

Anasayfa   /    Siyaset    /    Hedef Türkiye Yüzyılı

Hedef Türkiye Yüzyılı

Ak Parti Yozgat Milletvekili adayı İskender Minar, Şefaatli'de ve Sorgun'da vatandaşlarla sohbet ederek ‘ Türkiye Yüzyılı’ için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek istedi.

SİYASET      24 Nisan 2023 - 16:06     0

Hedef Türkiye Yüzyılı

Ak Parti Milletvekili adayı Av. İskender Minar, Bayramda ve bayram sonrasında da seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Şefaatli’de vatandaşlarla buluşan, Sorgun seçim irtibat bürosu açılışına katılan ve seçildikleri zaman neler yapacaklarını sıralayan Minar, Türkiye için önümüzdeki dönemin şahlanış dönemi olacağına dikkat çekerek Ak Parti’ye destek verilmesinin ülkenin geleceği için elzem olduğuna vurgu yaptı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri öncesinde seçim gezilerini sürdüren Ak Parti Milletvekili adayı Av. İskender Minar vatandaşların büyük desteğini görüyor.

MİNAR BÜYÜK DESTEK GÖRÜYOR

Şefaatli ilçesinde esnafı, ilçe başkanlığını ziyaret eden, vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Ak Parti Milletvekili adayı Av. İskender Minar, Ak Parti’nin yaptığı hizmetlere dikkat çekti. Seçimlerin ülkenin geleceği için önemine dikkat çeken, Millet İttifakı’nı eleştiren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendileri için destek isteyen Minar, vatandaşların 21 yıldır iktidarda olan ve laf değil hizmet üreten Ak Parti’ye olan güvenlerinin sandığa yansıyacağından endişe etmediğini söyledi.

ŞAHLANIŞ İÇİN HAZIR OLUN

Türkiye’nin Ak Parti Hükümeti sayesinde her alanda önemli aşamalar kaydettiğini artık sözü dinlenen bir ülke haline geldiğine vurgu yapan Minar, “Bugün bambaşka bir Türkiye var. Önümüzdeki dönemde inşallah şahlanış dönemi. Daha da başka olacak hizmetlerimiz. Dünyada güçlenen itibarımız bir küresel güce dönüşecek. Her seçim önemlidir ama 14 Mayıs seçimleri Türkiye için en mühim seçim olacak. Hemşerilerimizin, Türkiye’nin geleceği için doğru zamanda, doğru adamı tercih edeceğinden şüphe duymuyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor