Turizme dikkat çekti

Okuduğunuz haber
HEDEF MARKA CADDELER

Önce icazet sonra adaylık!

Anasayfa   /    Güncel    /    Hedef marka caddeler

Hedef marka caddeler

Yozgat Belediyesi, Şehre değer katacak, tarihi ve kültürel vizyonuna uygun çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

GÜNCEL      24 Ocak 2023 - 21:46     0

Hedef marka caddeler

Yozgat Belediyesi, havaların da iyi gitmesini fırsat bilerek, Büyük Camii projesine paralel olarak yol ve aydınlatma çalışmalarına hız verdi. Sungurlu Caddesi güzergahından başlayan ve Yozgat Ankara Karayoluna kadar olan bölümü kapsayan Saimbeyli Caddesi’nde devam eden kaldırım, yol ve ışıklandırmasıyla Büyük Camii restoresiyle bütünlük arz edecek projeyle Marka Şehre marka bir cadde daha kazandırılmış olacak.

Yozgat Belediyesi’nin en fazla üzerinde durduğu projelerden birisi olan ve Şehrin önemli merkezlerlerinden biri olmaya aday Büyük Camii Restore projesine ek olarak yol, kaldırım ve ışıklandırma çalışmaları Saımbeyli Caddesi’nde sürüyor.

HİZMETTE SINIR YOK

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, amaçlarının Şehrin tamamında devam eden çalışmaların amacının yeni bir kent kimliği oluşturmak olduğunu söyledi. Altyapısıyla üst yapısıyla görselliğiyle bütün caddelerin, sokakların şehrin tarihi ve kültürel kimliğini yansıtmasını hedeflediklerini belirten Başkan Köse, havaların da iyi gitmesini fırsat bilerek çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

ALTERNATİF YOLLAR AÇIYORUZ

Şehirdeki trafik akışını sağlıklı hale getirmek, vatandaşa kolaylık sağlamak için, ‘yol medeniyettir’ şiarından hareketle yeni yollar yaptıklarını, altyapı çalışmaları sonrasında bozulan yolların asfaltlarını attıklarını belirten Başkan Köse, “Adalet Eğitim Merkezi - 1. Etap TOKİ Konutları arasında bağlantı yolumuzla beraber, Çapanoğlu ve Eskipazar Mahallelerimizin yeni bağlantı yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimize değer katacak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor