Kölemen: 'sporun yanındayız'

Okuduğunuz haber
HAYIRSEVERLİKTE SINIR TANIMIYOR

Kızılay Bayramı kutladı

Anasayfa   /    Eğitim    /    Hayırseverlikte sınır tanımıyor

Hayırseverlikte sınır tanımıyor

Hayırsever işadamı Bilal Şahin, Elazığ İl Müftülüğüne bağlı Yatılı Kur’an Kurslarında hafızlığını tamamlayan öğrencileri de unutmadı. Hafızlık eğitimini tamamlayan 175 öğrenciye 46 koli içerisinde hediyeler gönderen Hayırsever İşadamı Bilal Şahin gönüllere bir kez daha taht kurdu.

EĞİTİM      14 Temmuz 2021 - 17:57     0

Hayırseverlikte sınır tanımıyor

Yozgat’ta eğitim başta olmak üzere çok sayıda hayır hizmetinde bulunan, Bozok Üniversitesi’ne her fırsatta omuz veren, Türkiye’nin her karış toprağında Kuran’ı Kerim eğitimi alan, İslam Dinini yaymak için çaba sarf eden öğrencilere, din adamlarına destek olan hayırsever işadamı Bilal Şahin, Elazığ İl Müftülüğüne bağlı Yatılı Kur’an Kurslarında hafızlığını tamamlayan öğrencileri de unutmadı.  Hafızlık eğitimini tamamlayan 175 öğrenciye hediyeler göndererek gönül alan Hayırsever İşadamı Bilal Şahin gönüllere bir kez daha taht kurdu.

Hayırsever İş insanı Bilal Şahin, eğitime verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi.

EĞİTİME ÖZEL ÖNEM VERİYOR

Yozgat’a eğitim başta olmak üzere, ekonomik, sosyal, kültürel tüm alanlarda ciddi eserler kazandıran, eğitim yuvaları, Kuran Kursları yaptıran, burada okuyan öğrencileri destekleyen, onların eğitimli birer insan olarak yetişmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Bozok Üniversitesi’nin hamisi olan, çalışanlarını ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşları umreye gönderen, pandemi döneminde Cumhurbaşkanı tarafından başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz’ kampanyasına dev destek veren İşadamı Bilal Şahin,  Elazığ İl Müftülüğüne bağlı Yatılı Kur’an Kurslarında hafızlığını tamamlayan öğrencileri de unutmadı. Hafızlık eğitimini tamamlayan 175 öğrenciye 46 koli içerisinde çeşitli hediyeler gönderen Hayırsever İşadamı Bilal Şahin eğitime verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

MÜFTÜ AYDIN: “ALLAH’TA O’NUN

YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN”

Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan sınav sonucu "Hafızlık Belgesi" almaya hak kazanan 175 öğrenci için, Harput’ta "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi. İstiklal Marşının okunması ve Elazığ İzzetpaşa Cami müezzin Kayyımı Hafız Cabir Karataş’ın Kerim tilaveti ile başlayan Hafızlık Merasiminin açılış konuşmasını İl Müftüsü Selami Aydın yaptı. Harput Sarahatun Cami Meydanında düzenlenen Hafızlık İcazet Merasimi ’nde konuşan İl Müftüsü Aydın, hayırsever işadamı Bilal Şahin’e bizzat teşekkür etti. Müftü Aydın, “Elazığ İl Müftülüğüne bağlı Yatılı Kur’an Kurslarında hafızlığını tamamlayan öğrencilerimizi sevindiren Yozgatlı hayırsever işadamımız Bilal Şahin’e teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın yüzünü güldürdü, Allah’ta O’nun yüzünü güldürsün” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor