Gri Pasaportla ilgimiz yok!

Okuduğunuz haber
HAYAT İÇİN AKIŞI YAVAŞLAT!

Başer Marmara'dan sorumlu

Anasayfa   /    Güncel    /    Hayat için Akışı yavaşlat!

Hayat için Akışı yavaşlat!

Polatlı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu- Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gülşah Demir Karaduman ile Polatlı İMKB Ortaokulu- Sosyal Bilgiler Öğretmeni Güler Koç tarafından başlatılan ve Yozgatlı bir öğretmenin de destek verdiği Akışı Yavaşlat projesi ile öğrencilere su tasarrufu bilincinin aşılanması hedefleniyor.

GÜNCEL      20 Nisan 2021 - 16:45     1

Hayat için Akışı yavaşlat!

Öğrencilere bilinçli su tüketimini aşılamak ve su kullanımına dikkat çekmek amacıyla,  aralarında hemşerimiz Elif Löker Bayraktar’ın da bulunduğu Ankara’nın Polatlı ilçesinde görev yapan 10 öğretmen ‘Akışı Yavaşlat’ ismiyle e-Twinning projesi başlattı. Küresel ısınma ile azalan yağış oranları ve ciddi oranda artan su kullanımı ile barajlarda ki su oranlarının her gün azalmasından yola çıkılarak hazırlanan proje ile su tüketimi konusunda farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Polatlı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu- Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gülşah Demir Karaduman ile Polatlı İMKB Ortaokulu- Sosyal Bilgiler Öğretmeni Güler Koç tarafından başlatılan Akışı Yavaşlat projesi ile öğrencilere su tasarrufu bilincinin aşılanması hedefleniyor.

AMAÇ SU TASARRUFU

BİLİNCİ OLUŞTURMAK

Küresel ısınma ile azalan yağış oranları ve ciddi oranda artan su kullanımı ile barajlarda ki su oranlarının her geçen gün azalmasından yola çıkan öğretmenler örnek bir projeye imza attı. Öğrencilere bilinçli su tüketimini aşılamak ve su kullanımına dikkat çekmek için Ankara’nın Polatlı ilçesinde görev yapan 10 öğretmen bir e-Twinning projesi başlattı. Akışı Yavaşlat (Slow The Flow) adlı e-Twinning projesi öğrencilerde su okuryazarlığı bilincini yükseltmesinin ve su tasarrufunun öneminin içselleştirilmesinin yanı sıra, öğrencilerimizin küresel problemlerin çözümünde yer alması, web 2.0 araçlarının etkili kullanılması ile dijital okuryazarlık ve zaman yönetimi becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

HEMŞEHRİMİZ DE PROJEYE DESTEK VERİYOR

Öğrencilerde su okuryazarlığı becerisini yükseltmek için Polatlı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu- Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gülşah Demir Karaduman ile Polatlı İMKB Ortaokulu- Sosyal Bilgiler Öğretmeni Güler Koç tarafından başlatılan Akışı Yavaşlat (Slow The Flow) e-Twinning projesine, Polatlı İmam Hatip Ortaokulu’ndan Rabia Eser ve Esra Nur Özcan, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndan İbrahim Bakir, IMKB Ortaokulu’ndan Kadir Koç, Esentepe Ortaokulu’ndan hemşerimiz Elif Löker Bayraktar, Özge Yılmaz ve Seher Erdoğan, Tarım İşletmeleri Ortaokulu’ndan Emrah Karaduman olmak üzere 10 öğretmen ve 53 öğrenciler destek veriyor.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Elif Loker Bayraktar
Haberimize yer verdiğiniz için basta Bilal bey olmak üzere herkese çok teşekkür ederim.
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor