2023 yılı huzur getirsin

Okuduğunuz haber
HASTA YAKINLARINA ŞEFKAT EVİ

Hükümet kaşıkla veriyor!

Anasayfa   /    Güncel    /    Hasta yakınlarına şefkat evi

Hasta yakınlarına şefkat evi

Yozgat Belediyesi tarafından görülen eksiklik üzerine yapımı start alan Hasta Yakını Şefkat evi projesi sadece merkezdeki değil tüm bölgedeki insanlara hizmet verecek şekilde planlandı.

GÜNCEL      03 Ocak 2023 - 17:57     0

Hasta yakınlarına şefkat evi

Belediye Başkanı Celal Köse, çalışmaları başlayan Yozgat Belediyesi Şefkat Evi Projesinin bulunduğu bölgede basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarına çalışma hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Celal Köse; gururunu yaşadıkları bir projeye daha imza attıklarını söyledi.

Hasta yakınlarının çektikleri sıkıntıları ortadan kaldıracak bir çalışmaya imza attıklarını ifade eden Başkan Köse şu açıklamalarda bulundu.

“GURURUNU YAŞADIĞIMIZ

BİR PROJEYE DAHA İMZA ATTIK”

Bugün, gururunu yaşadığımız bir projenin daha imzasını hep birlikte atmaktayız. Seçim öncesi vaatlerimizden bir tanesi Yozgat’ta bulunan ve Türkiye’de açılışı ilk olan Yozgat Şehir Hastanesinin karşısına hasta yakını konuk evi yapma projemiz vardı. Allah’a hamdolsun ki konuk evi projemizin ihalesini yaptık ve bugünde temel atmasında meclis üyelerimiz ve basın mensuplarımızla birlikteyiz.

BÖLGEYE HİTAP EDECEK

Yapacak olduğumuz konuk evimizin yeni adıyla Yozgat Belediyesi Şefkat Evi Projesi Bin metre kare zemin alanı üzerine, 3 Bin 500 metre kapalı alana sahip. 38 tane odası var. Bu odaların içerisinde aile odaları var, süit odalarımız var, tek kişi ve çift kişi kalacağı odalarımız var. Konuk evimizde misafir edeceğimiz kardeşlerimize sabah kahvaltısı vereceğimiz, akşam yemeği vereceğimiz ayrı alanlarımız ve sosyal alanlarımız mevcut. Burada ki hizmetimiz sadece Yozgat Merkez değil. Yozgat’a bağlı köyler ve şehrimize bağlı tüm ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza burada hizmet vereceğiz.

 “BURADAKİ NOKSANLIĞI GÖRDÜK”

 Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi Yozgat’ı önemsedi ve Türkiye’de ki ilk şehir hastanesini Yozgat’a yaptı. İlk açılan şehir hastanesi burasıydı. Buradaki noksanlığı bizler her zaman gördük. Hasta yakınlarımız çok perişanlık çekiyorlardı. Hastası yoğun bakıma alınan hemşehrilerimiz dışarıda kalmak zorunda kalıyordu. Bizler onları düşünerek Şefkat Evi Projesini hazırladık. Güzel bir mimarisi oldu. Gönlümüz isterdi ki hemen bitirip hemen hizmete açalım. Ülkemizin içerisinde bulunan sıkıntılar ve inşaat maliyetlerinin çok hızlı bir şekilde artmasından dolayı yeni ihalesini yapabileceğimiz bir hale geldi. Yozgatlı ilgili firmamız bu ihaleyi aldı. 36 milyon 666 bin 666 lira artı KDV olarak ihale ettik. Hafriyat ve çevre düzeni çalışmaları tamamlandı beton duvarları çekildi. Yüce Mevla’m en kısa zamanda bitirip faaliyete geçirmeyi bizlere nasip eylesin.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor