Suda milyonluk kayıp önlenecek

Okuduğunuz haber
HASTA YAKINLARI MAĞDUR OLMAYACAK

Okullara kar tatili

Anasayfa   /    Güncel    /    Hasta yakınları mağdur olmayacak

Hasta yakınları mağdur olmayacak

Şehir Hastanesi karşısında, Yozgat Belediyesi tarafından yapılacak Hasta Yakını Konuk Evi projesi için start çok yakında verilecek.

GÜNCEL      14 Ocak 2022 - 20:12     0

Hasta yakınları mağdur olmayacak

Yozgat Belediyesi 80 milyon TL’lik yatırım yaparak Yozgat’a çok önemli kazanımlar sağlayacak projelerinin arasına Hasta Yakını Konuk Evi’ni de ekledi. Hastaneye gelen ancak kalacak yer bulamadığı için sıkıntılar yaşayan maddi geliri düşük vatandaşların ikamet edeceği konuk evi projesi sayesinde çok önemli bir eksikliği daha gidermiş olacak. Şehir Hastanesi karşısında yapılacak konuk evinde kalacak hasta yakınları için her türlü rahatlık ve konfor sağlanacak.

 “Hasta yakını konuk evi projemizin tüm detayları bitti” diyen Belediye Başkanı Celal Köse, “Fiyat çalışmaları da bitti ama fiyat çalışmaları 2021 yılı olduğu için yeniden açıklayamıyoruz. Çünkü yüzde 30-40 oranında fiyatlar yeniden revize edileceğinden dolayı Nisan ayı gibi oranın da ihalesini yapacağız. Dolayısıyla bizim yapmış olduğumuz işlerin tamamını 2023 ortalarına doğru elle tutulur, gözle görülür bir hale gelecek ki, bir an önce de yapıya kavuşsun. Belediye meclisimizin onayıyla bir alt yapı sıkıntımız, projemiz vardı ki, bu yapılması lazım gelen bir projeydi. Yozgat merkezde 206 kilometre içme suyu hattı ve 40 km kanalizasyon ihtiyacımız var.”dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor