Bırak git Fidan!

Okuduğunuz haber
HANİ ŞAMPİYON OLACAKTIK!

Çekerek her mevsim üretiyor

Anasayfa   /    Spor    /    Hani şampiyon olacaktık!

Hani şampiyon olacaktık!

Şampiyonluk hayali ile lige başlayan Yozgatspor'un lige veda ediyor olması Kulüp Başkanı Kazım Arslan ve Yönetiminin tercihlerinin yanlışlığını net bir şekilde ortaya koydu.

SPOR      21 Subat 2021 - 15:54     0

Hani şampiyon olacaktık!

Yozgatspor Yönetimi, hem sezon başında hem de devre arasındaki transfer politikası, hem de teknik direktör seçimi ile sınıfta kaldı. Şampiyonluk hedefi ile başlanılan ligde Yozgatspor’un son sırada bulunması ve ligde kalma adına da şu ana kadar beklenilen performansı sergilemekten uzak kalması, yapılan eleştirilerin büyük bölümünün haklılığını ortaya koydu.

Sezon başından itibaren ligde kalması zor olarak gösterilen, oynadığı futbolla taraftarını mutlu etmeyen Yozgatspor’un içerisinde bulunduğu duruma Yönetimin yaptığı bariz hatalar zemin hazırladı.

ŞAMPİYONLUK HAYALİ BOŞ ÇIKTI

Kulüp Başkanı Kazım Arslan’ın sezon başında açıkladığı şampiyonluk hedefinin gerçek olmayacağı birkaç hafta sonra net bir şekilde ortaya çıktı. Oynadığı futbolla umut vermeyen, gol atmakta zorlanan ve zor galibiyet alan Yozgatspor, ilk yarıyı 12 puanla ligin dibinde bitirdi. Ancak Yönetim önlem almak bir tarafa hem teknik adam seçiminde hem de oyuncu tercihindeki hatalarını devre arasında da sürdürdü.

Takımlarında az forma giyen, tecrübesiz isimleri tercih eden ve bir anlamda göle maya çalan Yönetimin tercihlerinin yanlış olduğu geride kalan 5 haftada ortaya çıkan tabloyla bir kez daha tescillendi. Tepecik, Yomraspor, Fethiye Belediyespor, Ceyhanspor maçlarını kaybeden, az olan şansını sürdürmek için çıktığı maçta da Kahtaspor’a 2-1 yenilen Yozgatspor matematiksel olarak ligde kalma şansını sürdürse de ortaya koyduğu performansla ben bu ligde kalmayacağım mesajını verdi. Sezon başından itibaren istifaya davet edilen ancak takımı içerisine düştüğü durumdan kurtaracağı beklentisi ile bunu yapmayan Kazım Arslan ve Yönetiminin bundan sonra nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu oldu.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor