Zimmet süreci yargıda

Okuduğunuz haber
HALI SAHALAR YENİDEN KAPANDI!

Büyük Camii ihalesi Temmuz'da

Anasayfa   /    Güncel    /    Halı sahalar yeniden kapandı!

Halı sahalar yeniden kapandı!

Yeni kararname ile halı sahalar ve internet kafelere yönelik yaptırımların devam edeceği ve yeniden kapatılacağı açıklandı.

GÜNCEL      02 Haziran 2020 - 18:37     0

Halı sahalar yeniden kapandı!

Yeni tip Korona virüs(Covid-19) ile mücadele kapsamında 1 Haziran tarihinde geçilen ‘kontrollü sosyal hayat’ çerçevesinde, halı sahalar ve spor tesisleri hizmete açılmıştı. Yayımlanan yeni genelge ile ilgili federasyonların izni ile yapılacak müsabaka, antrenman ve hazırlık süreçleri hariç olmak üzere spor merkezleri, tesisleri ve salonlarında takım ve temas halindeki sporlar, müsabakalar, eğlence amaçlı maçlar ile ilgili kısıtlama, geçici bir süreliğine devam edileceği belirlendi.

1 Haziran tarihinde geçilen ‘kontrollü sosyal hayat’ çerçevesinde uzun bir süredir hizmet sınırı kısıtlanan lokanta, restoran, pastane, kafe, kafeterya, kahvehane, kıraathane, kır bahçesi, dernek lokalleri ve çay bahçeleri, belirlenen kurallar kapsamında yeniden hizmete açılmıştı. Bu işletmelerin saat  22.00’a kadar hizmet vermeye devam edecekleri kararlaştırılmış, saat 22.00’dan sonra temizlik, ertesi güne hazırlık vb. nedenlerle müşteri almamak kaydıyla çalışabilecekleri belirlenmişti.

Aynı şekilde uzun bir süredir kısıtlama kapsamında alınan halı sahalar, spor tesislerinde takım ve temas halindeki sporlar, müsabakalar, eğlence amaçlı maçlar, 1 Haziran tarihinde başlanılan ‘kontrollü sosyal hayat’ çerçevesinde yeniden hizmete açılmıştı.

YENİ GENELGE YAYIMLANDI

Fakat, yeni yayımlanan genelge kapsamında, halı sahalar, spor merkezileri, tesisleri,  ve salonlarında takım ve temas halindeki sporlar, müsabakalar, eğlence amaçlı maçlar veya kişilerin birbirleriyle yakın temasını gerektiren antrenmanlara ilişkin getirilen kısıtlamalar geçici bir süreliğine devam etme kararı alındı.

İşte, 01.06.2020 tarihinde yayımlanan yeni genelgede yer alan karar;

İlgili federasyonların izni ile yapılacak müsabaka, antrenman ve hazırlık süreçleri hariç olmak üzere spor merkezleri, tesisleri ve salonlarında takım ve temas halindeki sporlar, müsabakalar, eğlence amaçlı maçlar (futbol, basketbol, voleybol, tekvando, güreş, karate vb.) veya kişilerin birbirleriyle yakın temasını gerektiren antrenmanlara ilişkin getirilen kısıtlamalar geçici bir süreliğine devam edecektir.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor