Akyol Bayramı kutladı

Okuduğunuz haber
HAFIZLARA UMRE JESTİ

Hedef Türkiye Yüzyılı

Anasayfa   /    Güncel    /    Hafızlara umre jesti

Hafızlara umre jesti

Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin, 66 hafızı Umre vazifelerini yapmaları için kutsal topraklara gönderdi.

GÜNCEL      24 Nisan 2023 - 14:43     0

Hafızlara umre jesti

Yozgat’ta eğitim başta olmak üzere birçok alanda hayır hizmetlerinde bulunan Yozgat ve İstanbul Kraft Torba fabrikaları yönetim kurulu başkanı Bilal Şahin, Yozgat'ta hafızlığını tamamlamış 66 kişilik kafileyi Umre vazifelerini yapmaları için kutsal topraklara gönderdi.

Umreye gidecek vatandaşlar için Bilal Şahin Külliyesi'nde uğurlama töreni düzenlendi. Bilal Şahin yapmış olduğu konuşmada: "Saygıdeğer Umre adaylarımız başta annelerinize babalarınıza beylerinize çok teşekkür ediyorum. Demekki onlara güzel hizmet ettiniz. Cenab-ı Allah'ın davetine icabet ediyorsunuz. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum. Güle güle gidin güle güle gelin hayır dualarınızı unutmayın. Allah gidemeyenlerede nasip etsin. Umre'ye benide gönder diye çok talep var. Benim prensibim ya hafız olacak ya hafızın beyi yada hanımı olacak bu özelliklere sahip olanları Umre'ye gönderiyorum. Allah gitmeyenlere de nasip etsin. Allah hayırlı kazançlar versin bize de gitmeyenleri göndermeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi saygı sevgiyle selamlıyorum Allah'a emanet olun" dedi.

İl Müftü Yardımcısı Mustafa Balcıoğlu, Çapanoğlu Camii İmam Hatibi Cemal Şahiner'in okuduğu duaların ardından umre yolcuları yakınları ile vedalaşarak otobüsle Ankara Esenboğa Havalimanı'na hareket etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor