Yozgat çiçekle bezenecek

Okuduğunuz haber
GÜNDEM ACEMİ BİRLİĞİ

Okullara virüs tatili

Anasayfa   /    Siyaset    /    Gündem acemi birliği

Gündem acemi birliği

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Milli Savunma Hulusi Akar’la Yozgat kamuoyunun gündeminde olan “Acemi Birliği” kurulması konusunu görüştü.

SİYASET      12 Mart 2020 - 17:45     1

Gündem acemi birliği

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Milli Savunma Hulusi Akar’la görüştü.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Bakanlık makamında gerçekleşen görüşmede Başer, Yozgat kamuoyunun gündeminde olan  Yozgat’a “Acemi Birliği” kurulması konusunu görüştü.
Bakan Akar, Yeni savunma konsepti ve teknolojik gelişmelere  göre Türk Ordusunu yeniden yapılandırdıklarını vurgulayarak Yozgat’a Acemi Birliği kurulması hususunu değerlendireceklerini, ihtiyaç halinde kurulacak acemi birlikleri arasına  Yozgat’ı da dahil edebileceklerini söyledi. 
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la yaptığı görüşme sonrası açıklamada bulunan Milletvekili Başer, Yozgat kamuoyunun beklentisi olan Yozgat’a Acemi Birliği kurulması hususunu Bakanımız Sayın Hulusi Akar’a ilettik. Sayın Bakanımız ihtiyaç halinde kurulacak Acemi Birliklerinin birinin Yozgat’ta kurulması için konunun takipçisi olacağını belirterek talebimize müsbet yaklaşım gösterdi dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Kys
dahil edebileceklerini mi söyledi?? 10 yıldır acemi birliği yapılacak denildi? yeter artık aklımızda dalga geçmeyin!
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor