Sorgun'a Sambacı pasör

Okuduğunuz haber
GÜLŞEN SOLMAZ KREŞ AÇILIYOR

Yozgatspor ağır yaralı

Anasayfa   /    Eğitim    /    Gülşen Solmaz Kreş açılıyor

Gülşen Solmaz Kreş açılıyor

Gülşen Solmaz Kreş ve Montessori Okulu’nun açılışı 2 Şubat Cumartesi (yarın) saat 12.00’de yapılacak.

EĞİTİM      01 Subat 2019 - 20:00     0

Gülşen Solmaz Kreş açılıyor

Gülşen Solmaz Kreş ve Montessori Okulu’nun açılışı 2 Şubat Cumartesi (yarın) saat 12.00’de yapılacak. Üniversite yolundaki süper binada ikinci yarı 2-6 yaş arası çocuklara eğitim verecek olan Okul, kreş kültürüne farklı bir yorum katacak. Kurulduğu günden bu tarafa sosyal sorumluluk projeleri ile birçok ödül alan, bunları yeterli görmeyerek yenilerine imza atarak örnek teşkil eden Özel Solmazlar Minikler Kreşi’nin sahibi Gülşen Solmaz, ikinci dönem öncesinde adından söz ettirecek bir yatırıma imza attı. Üniversite yolunda bin metrekare bahçe içerisine konumlanan süper binada hizmet verecek olan okulun adı da değişti. Gülşen Solmaz Kreş ve Montessori Okulu ismiyle ikinci dönemde hizmet vermeye hazırlanan ve kısıtlı sayıdaki kayıtları almaya başlayan Kreşin deneyimli kadrosu eğitim vermekle kalmayacak, çocukları her bakımdan da hayata hazırlayacak.

Okul sahibi Gülşen Solmaz, açılışa tüm dostlarını davet etti. Yozgat eğitimine önümüzdeki yıllarda isimlerini altın harflerle yazdıracak olan çocukları yetiştirmek için yola çıktıklarını belirten Solmaz, "Her biri kendi alanında uzman öğretmen kadrosunun görev alacağı okulda öğrencilere her alanda da eğitimler verilecek. Çocukların kendilerine olan özgüvenlerini kazanmaları, sorgulamaları, yeteneklerini ortaya çıkarmaları için müzik, drama, satranç, İngilizce, modern dans ,halk oyunları ve değerler eğitimi, Montessori eğitimi,robotik kodlama eğitimi, Mathazone yöntemi ile matematik, ebru ve seramik atölye çalışmaları, Hazerfen Akademi ile Deney ve bilim çalışmaları yapılacak ayrıca sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verilecek" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor