Yılmaz'a güvenoyu

Okuduğunuz haber
GÜLŞEN HOCA ADAYLIK YOLUNDA

Yağışlı hava yolda

Anasayfa   /    Siyaset    /    Gülşen Hoca adaylık yolunda

Gülşen Hoca adaylık yolunda

Kadın girişimcilerin en başarılı isimlerinden biri olan Gülşen İtik vekillik yolunu açacak ilk adımı yarın atacak

SİYASET      20 Mart 2023 - 12:47     0

Gülşen Hoca adaylık yolunda

Toplumda çok önemli yerleri olmalarına rağmen özellikle küçük illerde iş hayatına ve siyasete girme, girişimci olabilme yetisini halen kazanamayan kadınlar için örnek alınan isimlerin en önemlilerinden biri olan YOSİAD İl Temsilcisi Gülşen Kreş Sahibi Gülşen İtik, kadınların sesini Meclis’e taşımak için ilk adımı atacak. Yarın Ak Parti’den aday adaylık başvurusunu oldukça kalabalık bir grupla açıklaması beklenilen İtik’in, parti tabanında olduğu kadar kamuoyunda da ağırlığını hissettirecek olmasının listeye girme yarışını da kızıştırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yozgat’ta kadın girişimciliğin en önemli temsilcilerinden biri olan Gülşen İtik, kadınların ve Yozgat halkının sesi olabilmek için Ak Parti’den Salı günü aday adaylığını açıklayacak.

HER ALANDA ÖNCÜ OLDU

Türkiye genelinde kadınlar söz sahibi olsa da iş dünyasında isimleri geçmeyen kadınların neler yapabileceği konusunda Gülşen İtik örnek isimlerden biri oldu. Çok zor ve oldukça büyük emekler isteyen sektöründe çığır açan; bunun yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerdeki başarılı çalışmaları, yardımsever kişiliğini ön plana çıkarması ve nerede bir ihtiyaç sahibi varsa onun yanında olması, Gülşen İtik’in adını toplumda kabul gören sıralamasında ön saflara taşıdı. Çalışma hayatındaki başarısını, sosyal hayata adapte etmesi, aynı zamanda Kreşteki çocukların her konuda yetişmiş bireyler olarak topluma kazandırmak için, “Ağaç yaşken eğilir” atasözünden hareketle bilinçlendiren İtik, YOSİAD İl Temsilcisi olarak da birçok örnek faaliyete imza attı.

YOSİAD’IN ELİ AYAĞI

Derneğin sosyal faaliyetlerini organize eden, yardım çalışmalarına bizzat katılan, ülkemizin son dönemde yaşadığı deprem felaketinde de deprem bölgesine giderek hem ‘İyilik Meleği’ yakıştırmasının boşa olmadığını gösteren, YOSİAD Başkanı Erdal Öztürk ve Yönetiminin her konuda yanında durduğu isimlerden biri olan Gülşen İtik, bu potansiyelini Meclis’e taşımaya karar verdi. Toplumun tüm kesimleri ile diyalog kurabilen özelliği, iyi bir Yozgatlı olması nedeniyle de sorunları ve çözüm önerilerini bilen, sıralamaya girmesi ve Meclis’e gitmesi halinde de Yozgat’ı en iyi şekilde temsil etmesinden asla kuşku duyulmayan İtik, henüz adaylığını açıklamadan büyük destek gördü. YOSİAD Başkanı Erdal Öztürk, Yönetimi, Kadın girişimciler, birçok STK Başkanı başta olmak üzere kamuoyunun da, “Yozgat’ı en iyi şekilde temsil edebileceğine inandığı isimler arasında gösterdiği” İtik, kadınların da sorunlarını, hiç kuşkusuz en iyi şekilde ifade edebileceği için diğer adayların şimdiden bir adım önüne geçti.

ELİ ÇANTALI DEĞİL!

Henüz aday adaylığını açıklamadan bile sosyal medyada büyük destek gören, eli çantalı bir aday olmadığı için de listeye girmesi en fazla istenilen isimler arasında gösterilen İtik’in bu hamlesinin, 4 kişilik Ak Parti aday listesine yansımaları merak edilmeye başlandı. 21 Mart Salı günü adaylığını açıkladıktan sonra, 25 Mart Pazar günü yapılacak olan Teşkilat Temayül yoklamasında tartıya çıkacak İtik, hiç kuşkusuz yapılacak diğer değerlendirme anketlerinden çıkacak sonuca göre listede yer bulabilecek adaylar arasında gösteriliyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor