DEVA'DAN İFTAR BULUŞMASI

Okuduğunuz haber
GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN?

Dolandırılmaya ramak kala!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Güler misin ağlar mısın?

Güler misin ağlar mısın?

Deva Partisi Çorum İl Başkanı Elvan Can Çabuk’un muhaliflerine Yozgat özelinden yüklenmesi dikkat çekti. Bakan Varank'ın Yozgat'a bilim merkezi kurulacağını açıklamasından yola çıkarak, Şehrinin Ak Partili temsilcilerine yatırım serzenişinde bulunan ve ‘Yozgat’ta kurulacak bir siyaset akademisinde Yozgatlı seçilmişlerden ders alın’ diyen Çabuk’un hangi argümanlara dayanarak bu sonuca ulaştığı merak konusu oldu.

SİYASET      19 Nisan 2022 - 17:49     0

Güler misin ağlar mısın?

Yatırım konusunda Doğu illerinden bile geri olmasına rağmen, Deva Partisi Çorum İl Başkanı Elvan Can Çabuk’un yaptığı açıklama şaşkınlığa neden oldu. Yozgatlı siyasetçiler Yozgat’a yatırım yağdırıyormuş gibi bir yaklaşım sergileyen, Şehrinin Ak Partili temsilcilerine yatırım serzenişinde bulunan ve ‘Yozgat’ta kurulacak bir siyaset akademisinde Yozgatlı seçilmişlerden ders alın’ diyen Çabuk’un hangi argümanlara dayanarak bu sonuca ulaştığı merak konusu oldu.

Hükümete en fazla destek veren illerin başında gelmesine rağmen yatırım konusunda beklentilerine bir türlü karşılık bulamayan ve her alanda Doğu illerinin bile gerisine düşen Yozgatlı siyasetçiler hakkında zaman zaman yapılan açıklamalar şaşkınlığa neden oluyor.

YOZGAT’A NE ZAMAN BİR

YATIRIM GELSE AYNISI!

Yozgat’a ne zaman yatırım gelse kıskançlık sergileyen ve sanki Yozgat Çorum’dan çok ileriymiş gibi bir tavır takınan Çorumlu siyasetçiler kervanına Deva Partisi Çorum İl Başkanı Elvan Can Çabuk da katıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın "TÜBİTAK'ın Yozgat Belediyemizle yapacağı iş birliği çerçevesinde Yozgat'a bir bilim merkezi kuruyoruz" açıklamasını gündeme taşıyan Çabuk,  "Yozgat’tan yetişen siyasi kişilerin memleketlerine olan geri dönüşlerinin elle tutulur gözle görülür olmasını, değerli varlık kazanımı konusunda civarındaki iller ile aradaki makası açmasını kıskanıyoruz" dedi.

ŞAŞIRDIK DOĞRUSU!

Çorum Yayla Gazetesi’ne konuyla ilgili açıklama yapan Deva Partisi Çorum İl Başkanı Elvan Can Çabuk’un açıklaması Yozgat kamuoyunda şaşkınlığa neden oldu. Yatırım konusunda şansızlığını yıllardır kıramayan, bu nedenle de işsiz sayısı azalmayan, göç konusuna halen çözüm üretemeyen Yozgat’ın yatırım konusunda kendilerinin çok önünde olduğuna dikkat çekerek Yozgatlı siyasetçileri örnek gösteren Çabuk, ilgili haberde şu görüşlere yer verdi: 

"Bugün ülkenin ulusal basınında şu haberi okuduk; Bakan Varank açıkladı: ‘’Yozgat’a bir bilim merkezi kuruyoruz’’ Öncelikle, komşu ilimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Ayrıca Yozgat’ta yaşayan vatandaşlarımızın ne kadar şanslı olduklarını kendi kendilerine hatırlatmalarının bir gereklilik olduğunu düşünüyoruz. Kıskanıyor muyuz? Pekâlâ kıskanıyoruz. Neyi kıskandığımız açıkça ortada! Yozgat’ın siyasi atmosferini, Yozgat’tan yetişen siyasi kişilerin memleketlerine olan geri dönüşlerinin elle tutulur gözle görülür olmasını, değerli varlık kazanımı konusunda civarındaki iller ile aradaki makası açmasını kıskanıyoruz.

Biz neden yapamıyoruz? Sorduğumuz sorunun cevabı Yozgat’ı neden kıskandığımızı açıklayan paragrafın içerisinde gizli, görmek isteyen için apaçık ortada… Şehrimizin yöneten sayın seçilmişler, sizleri artık daha somut kazanımlar için sahada görmek isteriz. Eğer bunun yollarını bilmiyorsanız, lütfen Yozgat’ta kurulacak bir siyaset akademisinde Yozgatlı seçilmişlerden ders alınız.

Şimdi bizde daha iyi anladık ki sadece sanayicimiz, sayın bakan değilmiş Çadır tiyatrosunda yazılan senaryoya uyan, biz kocaman bir tiyatro sahnesinin bir fiil içindeymişiz.”

Biz de Deva Partisi Çorum İl Başkanı Elvan Can Çabuk en kısa zamanda Yozgat’a davet ediyor ve Çorumla hangi alanda makas açılmış bunu göstermeye davet ediyoruz.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor