Şampiyonlara coşkulu karşılama

Okuduğunuz haber
GÜÇLÜ GROSS BÜYÜYOR

Şefaatli Şampiyonları bağrına bastı

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Güçlü Gross büyüyor

Güçlü Gross büyüyor

Alışveriş sektörünün öncü firmalarından Güçlü Gross'un beşinci şubesi dualarla açıldı.

EKONOMİ      30 Nisan 2019 - 19:41     0

Güçlü Gross büyüyor

Açıldığı günden itibaren ‘Çok al az öde’ sloganından taviz vermeyen, zengin ürün yelpazesi, müşterilerine rahat alışveriş imkanı sunan Güçlü Gross büyümeye devam ediyor. Gürses AVM altında açılan 5’inci mağazayla birlikte Yozgat halkının cebini düşünen anlayışına yeni bir halka ekleyen Güçlü Gross’un cazip fiyatları açılış sonrasında vatandaşların bol bol alışveriş yapmasına zemin hazırladı.

Yozgat’ta alışveriş sektörünün tanınmış isimlerinden Yusuf Güçlü ve ortakları Güçlü Gross halkasına yeni bir şube daha eklemenin mutluluğunu yaşadı.

5’İNCİ MAGAZA AÇILDI

Gürses AVM altında bulunan dev mağazanın açılışı dualarla yapıldı. Yusuf Güçlü ve ortaklarının tam kadro katıldığı açılış dualar ve kurban kesilmesinin ardından mağazanın gezilmesi ile devam etti. Sağladığı istihdamın yanısıra vatandaşa ucuz ve kaliteli alışveriş yapma imkanının sunulduğu mağazaya gelenler rahat ortamda karlı alışveriş yapabilmenin tadını çıkardılar. Kendilerini bu güzel günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Yusuf Güçlü, açılış dolayısıyla sağladıkları indirim imkanının yılın her günü süreceğini ifade etti. İndirim adı altında vatandaşı çekme gibi bir gayretlerinin olmadığını belirten, vatandaşların diğer marketlerde yaptığı alışverişi iyi hesapladıktan sonra mağazaya gelmelerini tavsiye eden Güçlü, “Biz toptan fiyatının bile altında müşterilerimize alışveriş imkanı sunuyoruz. Sloganımız ‘Çok al az öde’ ve bundan asla taviz vermedik. Vatandaşlar hemen hemen tüm ürünlerde yüzde 20 indirim görmek istiyorsa buraya gelmeleri yeterli” dedi.

Güçlü, Yozgat ekonomik hayatına yeni iş alanları ile katkıda bulunmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti.  Açılış sonrası halk oyunları ekibinin gösterisi davetliler tarafından ilgiyle izlenirken, katılımcılara açılış boyunca ikramlarda bulunuldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor