Şehit Okuluna kupa yakıştı

Okuduğunuz haber
GÖNÜLLERİ ISITAN YARDIM

Plansız iş yok!

Anasayfa   /    Güncel    /    Gönülleri ısıtan yardım

Gönülleri ısıtan yardım

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, soğuk kış günlerinde gönderdikleri yardımla Kadışehri ÜÇağaç köyü ilk ve ortaokulu öğrencilerinin yüzünü güldürdüler.

GÜNCEL      15 Ocak 2019 - 20:39     0

Gönülleri ısıtan yardım

Yozgat deyince kalpleri bir başka atan İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Yöneticileri, başarılı bir organizasyona daha imza attı. İstanbul’dan Yozgat’a eğitim köprüsünü kardeş okul projesi ve devamında yapılacak eğitim yardımları ile gösteren Federasyon, Gönül Elçileri Uluslararası Milli Farkındalık ve Dayanışma Derneği ile ortaklaşa olarak gönderdiği mont, bot, giysi ve kırtasiye yardımı ile soğuk kış günlerinde gönülleri ısıtmayı başardı.

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, memleketlerini unutmadıklarını sosyal bir projeyle daha ispatladılar.

İSTANBUL’DAN İYİLİK KÖPRÜSÜ

Memleketlerinden uzakta olsalar bile kalpleri hep Yozgat için atan, sosyal,kültürel, ekonomik, eğitim alanındaki tüm dertleri ile yakından ilgilenen, çok önemli sosyal projelere imza atan Federasyon, Gönül Elçileri Uluslararası Milli Farkındalık ve Dayanışma Derneği ile birlikte yine alkış toplayan bir organizasyon gerçekleştirdi.

ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİLER

Federasyon Temsilcisi Necdet Sarıaslan’ın öncülüğünde Kadışehri ilçesinin Üçağaç ilk ve ortaoku öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen mont, bot, giysi ve kırtasiye yardımı dağıtım törenine İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve İlçe Milli eğitim Müdürü de eşlik etti. Soğuk kış günlerinde aldıkları hediyelerle oldukça mutlu olan öğrencilerle aynı duyguları paylaşan katılımcılar, Federasyon Yönetimine teşekkür ettiler.

YARDIMLAR SÜRECEK

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, yıl içerisinde tüm ilçe ve köylerde ihtiyaç sahibi okul ve öğrencilere ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Amaçlarının sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık oluşturmak olduğuna dikkat çeken Yılmaz, yardımların yapılmasında kendilerine destek olan kurum, kuruluş ve işadamlarına teşekkür etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor