Tugay'da maç keyfi başladı

Okuduğunuz haber
GÖNÜL SİYASETİNE DEVAM

Belediyecilikte bir numarayız

Anasayfa   /    Siyaset    /    Gönül siyasetine devam

Gönül siyasetine devam

Ak Parti İl Yönetimi, 2023 hedeflerine ulaşılması için çalışmalarına hız verdi, esnafa yapılan ziyaretlerde talep ve beklentileri dinlendi.

SİYASET      28 Temmuz 2021 - 18:29     0

Gönül siyasetine devam

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ve Yönetim Kurulu Üyeleri esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnafın sıkıntı ve taleplerini dinleyen, gönül alan Başkan Başer, hedeflerini 2023 olarak belirlediklerini belirterek, bu nedenle sahada yapılan çalışmalara büyük önem verdiklerini söyledi.

Ziyarette pandemi sürecinde zor bir süreç geçiren esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Başer, “Her zaman halkımızla, esnafımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Siyasetimizi gönül almak üzerine kurduk, insanlara değme, muhabbetlerine ortak olmak üzere kurduk. Her zaman da bu düstur üzere devam edeceğiz” dedi.
Her zaman esnaf ve vatandaşların yanlarında olduklarına değinen İl Başkanı Başer, esnaflarla buluşmaya devam ettiklerini belirtti.
Vatandaşların taleplerini dinlemek için sık sık ziyaretler yaptıklarını dile getiren Başkan Başer, teşkilat mensuplarının sürekli halkla iç içe olduklarını vurguladı. AK Parti olarak her fırsatta esnaf ve halk ile bir arada olmaya gayret ettiklerini vurgulayan İl Başkanı Başer, “AK Parti’nin 19 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahada yapılan çalışmaların yatmaktadır. Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye'nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyor, sorunları yerinde tespit etme imkanımız oluyor. Esnafımıza bizlere karşı göstermiş oldukları misafirperverlik içinde ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor