Enflasyon memuru ve emekliyi eziyor

Okuduğunuz haber
GENÇLİK SUSMAYACAK!

Sorgun farklı galip

Anasayfa   /    Siyaset    /    Gençlik susmayacak!

Gençlik susmayacak!

İYİ Parti 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde üniversiteli gençlerin memleketlerinde oy kullanabilmesi için ulaşım masraflarının karşılanması için çalışma başlattı.

SİYASET      05 Subat 2023 - 16:38     0

Gençlik susmayacak!

İYİ Parti 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde üniversiteli gençlerin memleketlerinde oy kullanabilmesi için ulaşım masraflarının karşılanması için çalışma başlattı.

Üniversiteli gençlerin memleketlerinde oy kullanmalarını sağlamak için İYİ Parti Gençlik Kolları tarafından ‘sandigagidiyoruz.biz’ adlı platform çalışması yapılırken İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz’ın Twitter’da başlatmış olduğu akıma İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Bünyami Katipoğlu da destek verdi.

İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Bünyami Katipoğlu, “Yozgat İl Başkanlığı olarak, Atatürk’e cevap veren Türk Gençlerinin sandığa gidebilmesi için 66 gencimizin ulaşım masraflarını biz karşılıyoruz. Sen de var mısın?” diyerek başta İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı, Sağlık ve ARGE Başkanı Taner Demirer ve Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz olmak üzere İYİ Partilileri etiketleyerek başlatılan akıma destek oldu.

İKTİDARIN ENGELLERİ AŞILACAK

İYİ Parti Yozgat Gençlik Kolları İl Başkanı Salim Bilgin iktidarın 14 Mayıs’ı bilerek seçtiğini, üniversitelilerin akademik takviminde vize sınavlarına denk getirildiğini ve öğrencilerin memleketlerinde oy kullanmasının önüne geçilmeye çalışıldığını ifade ederek açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Yozgat Gençlik Kolları İl Başkanı Salim Bilgin, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim için 14 Mayıs’ı işaret etmesinin ardından, genç seçmenin sandıktan uzak tutulması, oy kullanmalarını istememeleri ve gençlikten korktukları için seçilen tarihin ne derece manidar olduğunu gördük. İktidarın verdiği tarihin üniversitelerin akademik takvimlerine göre vize sınavlarına denk getirildiği, öğrencilerin memleketlerinde oy kullanmasının önüne geçilme çalışıldığı, z kuşağı diye bölmeye, küçümsenmeye çalışılan nesilden ne denli korkulduğunu ispatlar nitelikte. Gençleri iktidar ve koltuk heveslerine kurban eden AKP’nin demokrasiye vurmak istediği darbe ve ortaya koyduğu her türlü engelin üstesinden gelen bir gençlik olduğunu hatırlatmak istiyoruz.  Fikri hür, vicdanı hür neslin ‘Kahrolsun İstibdat Yaşasın Hürriyet’ nidalarını kısmak için seçilen 14 Mayıs’ta gençlerin oy kullanabilmesi için,  İYİ Parti Gençlik Kolları olarak ‘sandigagidiyoruz.biz’ adlı platform oluşturduk. Bu platformda, üniversiteli gençlerimiz bilgilerini girerek memleketlerinde oy kullanabilmek için ulaşım masraflarının İYİ Parti olarak karşılanmasını sağlamış olacaklar. İktidarın yanlış politikalar izleyerek ülkemizi zor duruma düşürdüğü, ekonominin içler acısı bir hal aldığı şu dönemde hangi parti, hangi görüş olursa olsun ayırt etmeksizin her bir öğrenci kardeşimizin sandığa gitmelerini amaç edinen bu projeye, başta İYİ Parti Genel Sekreteri Sayın Uğur Poyraz’ın Twitter’da başlatmış olduğu akımda, İl Başkanımız Sayın Bünyami Katipoğlu da 66 öğrencimizin ulaşım masraflarını karşılayacağını bildirmiş, gençliğe önem veren, gençlerin geleceğimizin Türkiye’sinde söz sahibi olmasını isteyen her bir vatandaşımızı da bu akıma katılmalarını ve destek vermelerini vurgulamıştır. İYİ Parti Yozgat Gençlik Kolları olarak, başta Sayın Uğur Poyraz’a akabinde İl Başkanımız Sayın Bünyami Katipoğlu’na, devlet yönetiminde gençlerin söz sahibi olmasını bir kez daha destekledikleri ve gençliğe verdikleri önemi her şekilde sergiledikleri için teşekkür ediyoruz. Biz de bu akıma ortak olmak isteyen hemşehrilerimizi desteğe davet ediyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan 7/24 bizlere ulaşabilir, İl Başkanlığımızda bizleri ziyaret edebilir ve gerekli işlemler için bilgi alabilirsiniz. Gençlik susmayacak, koyduğunuz her engeli aşacaktır. Güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye için çok az kaldı” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor