Belediyecilikte bir numarayız

Okuduğunuz haber
GENÇLİĞE BÜYÜK YATIRIM

Aşı olmayan kalmasın

Anasayfa   /    Güncel    /    Gençliğe büyük yatırım

Gençliğe büyük yatırım

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse tarafından yaklaşık 7 ay öncesinde müjdesi verilen Gençlik ve Kültür Merkezi’nde hafriyat çalışmaları başladı.

GÜNCEL      29 Temmuz 2021 - 19:01     0

Gençliğe büyük yatırım

Yozgat Belediyesi en büyük yatırımını gençliğe yaptı. Yozgat’ın dönüşüm kervanında önemli yer tutacak olan kapalı otopark üzerinde bulunan 4 bin metrekare alana inşa edilecek olan Gençlik ve Kültür Merkezi’nde geçler birçok aktiviteyi yapma şansı bulacak. Salon sporları, çok amaçlı salon, fuaye, sergi alanı, kütüphane, grup çalışma alanları, kafeterya, çocuk ve aile çalışma alanlarını içerisinde barındıracak olan Salon hizmete girmesiyle sosyal ve kültürel anlamda çok önemli bir açık da kapatılmış olacak.

Belediye Başkanı Celal Köse tarafından yaklaşık 7 ay öncesinde müjdesi verilen Gençlik ve Kültür Merkezi’nde hafriyat çalışmaları başladı.

ŞEHİR MERKEZİ’NDE

SOSYAL TESİS

Yozgat Belediyesi sosyal ve kültürel alanların eksikliğinden yola çıkarak şehir merkezinde en büyük yatırımı gençliğe ve ailelerine yaptı. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması, son dönemlerde artan internet kullanımının olumsuz etkilerinden kurtulmaları, sportif aktivitelere yönelmeleri, okuma alışkanlıklarını arttırmaları, bu etkinlikleri aileleri ve arkadaşları ile birlikte yapabilmeleri için 1 Temmuz’da ihalesi yapılan Gençlik ve Kültür Merkezi’nde hafriyat çalışmaları start aldı.

HEM OKUYACAKLAR

HEM SPOR YAPACAKLAR

Kapalı Otopark üzerinde bulunan ve daha önce Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasının bulunduğu 4 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan Gençlik ve Kültür Merkezi içerisinde gençler hem spor yapma hem de sosyal ve kültürel birçok çalışmayı aynı anda yapma şansına sahip olacak. Salon sporları başta olmak üzere, çok amaçlı salon, fuaye, sergi alanı, kütüphane, grup çalışma alanları, kafeterya, çocuk ve aile çalışma alanlarıyla göz dolduracak olan ve önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan Gençlik ve Kültür Merkezi, Yozgat Belediyesi’nin Şehir Merkezi’nde başlattığı dönüşüm projesinde de önemli bir kilometre taşı olacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor