TOKİ bilmecesi

Okuduğunuz haber
FORMA ASLANIN AĞZINDA

Kız Meslek tarih oluyor

Anasayfa   /    Spor    /    Forma aslanın ağzında

Forma aslanın ağzında

Yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçını 28 Ağustos günü Yahşihanspor ile oynayacak Bozokspor'da teknik ekip oyunculara göz açtırmıyor.

SPOR      26 Agustos 2022 - 17:46     0

Forma aslanın ağzında

Yozgat Belediyesi Bozokspor Teknik Direktörü Polat Özkan, çalışmayana, hak etmeyene kadroya alma ve forma gibi bir niyeti olmadığını açıkladı. Bunu düşünen hangi oyuncu olsun gözünün yaşına bakmayacağını ve kampta yeterli görmediği herkesi göndereceğini ifade eden Özkan, "Bu nedenle herkesin çok çalışmasını ve yeterli dereceye gelmesini istiyorum. Aksi takdirde hedeflere ulaşmakta da çok zorlanırız" dedi.

Yozgat’ta başlayan kamp çalışmalarını aralıksız sürdüren Yozgat Bozokspor’da teknik ekip oyuncuları lige hazırlamak için dur durak bilmiyor.

ŞİMDİ İŞ ZAMANI

Takımın istenen seviyeye gelmesi yolunda ilk dönem hazırlıklarının önemli bir yer tuttuğunu ve kendilerine takım hakkında ayrıntılı bilgi vereceğini açıklayan Yozgat Belediyesi Bozokspor Teknik Direktörü Polat Özkan, "Şimdi iş zamanı. Çalışmak, çok çalışmak zorundayız. Çünkü bu kadar yeni bir takımın istenen hedefe ulaşması noktasında zorlu maraton öncesi gerekli gücü depolaması gerekir. Eğer bunu başarırsak o zaman karşılığını ligde görürüz" diye konuştu.

KENDİMİZİ KANDIRIRIZ

Bu dönemin iyi değerlendirmeden, kondisyon ve gücü kazanmadan lig yarışına başlamanın büyük bir hata olacağını belirten Özkan, şu açıklamaları yaptı: "Bu şekilde ancak ve ancak kendimizi kandırmış oluruz. Çünkü ben bu yıl ligin geçen seneye oranla daha zor ve çekişmeli geçeceği inancındayım. Rakiplerimizin gerisinde kalmamak için bizim çalışmaktan başka şansımız yok."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor