Yozgatspor nereye koşuyor?

Okuduğunuz haber
FENERBAHÇE SORGUN MAÇI NAKLEN

Deva'da kongreler sürüyor

Anasayfa   /    Spor    /    Fenerbahçe Sorgun maçı naklen

Fenerbahçe Sorgun maçı naklen

AXA Efeler Voleybol Ligi’nde Yozgat’ı başarıyla temsil eden Sorgun Belediyespor'un 7 Ekim Çarşamba günü Fenerbahçe ile oynayacağı maç saat 19.00'da TRT Spor 2 kanalından naklen yayınlanacak.

SPOR      06 Ekim 2020 - 16:41     0

Fenerbahçe Sorgun maçı naklen

AXA Efeler Voleybol Ligi’nde Yozgat’ı başarıyla temsil eden, koronavirus karantinası nedeniyle 2 haftalık bir gecikme sonrasında başladığı ligin ilk 3 maçını kaybedip, lider Halkbank’ı devirerek tüm dikkatleri üzerine çeken Sorgun Belediyespor, dev bir maça çıkıyor. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe HDI Sigorta ile ilk hafta oynaması gereken ancak karantina nedeniyle tehir edilen maç için 7 Ekim Çarşamba günü parkeye inecek ekibimizin karşılaşması TRT Spor-2 kanalından naklen yayınlanacak. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda saat 19.00’da start alacak maça galibiyet parolası ile çıkacak Sorgun Belediyespor haftaya 4 puanla 11 sırada başlarken, 6 maçta 5 galibiyet 1 yenilgi alan rakibi Fenerbahçe ise ligin üçüncü sırasında bulunuyor. Hatırlanacağı üzere Sorgun Belediyespor’un 4 Ekim günü İzmir’de oynayacağı Arkasspor maçı covid nedeniyle tehir edilmişti.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor