Yozgat'ta korona alarmı!

Okuduğunuz haber
FEDERASYON SORUMLULUKTAN KAÇMIYOR!

İstikbal Mobilya takdir topladı

Anasayfa   /    Güncel    /    Federasyon sorumluluktan kaçmıyor!

Federasyon sorumluluktan kaçmıyor!

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu, koronavirüs tehdidi nedeniyle karantinaya alınan Çekerek’e bağlı YukarıKarahacılı köyünde ikamet eden vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için seferberlik ilan etti.

GÜNCEL      30 Mart 2020 - 20:26     1

Federasyon sorumluluktan kaçmıyor!

 

Federasyon kayıtsız kalmadı!

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu, tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit eden koronavirüs salgınının atlatılması, yaşanılan mağduriyetlerin en asgariye indirilmesi konusunda yine büyük sorumluluk üstlendi. Bugüne kadar toplumsal hassasiyet gerektiren tüm konulara kayıtsız kalmayarak alkışları toplayan Federasyon, koronavirüs tehdidi nedeniyle karantinaya alınan Çekerek’e bağlı YukarıKarahacılı köyünde ikamet eden vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için seferberlik ilan etti.

Federasyon Başkanı Ahmet Yılmaz ve ekibi başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal, kültürel, toplumsal ve sportif konularda üzerine düşen her türlü görevi üstlenen, sorumluluk almaktan uzak kalmayan Federasyon, Corona (covit-19) virüs salgını nedeni ile yaşanılan mağduriyetin en aza indirilmesi için harekete geçti.

Federasyon’dan yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi: “İstanbul’da karantinadan dolayı, yaşları nedeniyle dışarıya çıkamayanlara, çalışamamaları sebebiyle sıkıntıya düşen hemşerilerimize ve ailelerine gücümüzün yettiği kadarı ile destek olmaya çalışırken, Çekerek’e bağlı YukarıKarahacılı köyü Corona (covit-19) virüs salgını nedeni ile karanti altına alındı. Bu anlamda hemşerilerimizin maduriyetini gözetmek ve elimizden geldiği kadarı ile de gidermek anlamında İstanbul’da derneği (üyemiz) olan hemşerilerimize ulaştık. İstanbul dernek başkanı sevgili dostum Abdurrahman Kılınçer ve köy muhtarı Cemal Aktaş ile irtibat kurduk. Köyde acil ihtiyaçlarla ilgili bilgi aldık. İstanbul Yozgatlılar Federasyonu olarak hemşerilerimizi yalnız bırakmamak adına elimizden gelen herşeyi yapacağımızın sözünü de verdik. Bu kapsamda başlattığımız kampanya ile Çay, tuz, şeker, sıvı yağ, temizlik malzemesi vb ürünlerden oluşan listemizi hazırladık. Temin ve lojistik konusunu da jandarma ve kaymakamlık tarafı ile görüştük. Bugün olduğu gibi yarında hemşerilerimiz için tüm gayretimizle desteklerimiz sürecektir.
Herzaman söylediğimiz gibi;
#BirYozgatımızvar!
Bırakın falan filan yapıp öne çıkma çabalarını. Gün birlik, beraberlik ve samimiyet göstererek destek olma günü.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Sayın başkanım Allah razı olsun tebrik ederimize ve emeğe geçenlere ,yönetim ekibinize teşek
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor