Yozgatspor kredi tüketiyor

Okuduğunuz haber
FATİH KAVLAK'LA YOLLAR AYRILDI

Yozgatspor Çıldır'a emanet

Anasayfa   /    Spor    /    Fatih Kavlak'la yollar ayrıldı

Fatih Kavlak'la yollar ayrıldı

Yozgatspor Teknik Direktörü Fatih Kavlak'la yollar dün yönetimin aldığı karar sonrasında ayrıldı. Yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Yönetimin hafta içerisinde bu sorunu çözmesi bekleniyor.

SPOR      20 Ocak 2020 - 19:15     0

Fatih Kavlak'la yollar ayrıldı

Yozgatspor’a sezon başında büyük umutlarla getirilen ve gelinen noktaya rağmen fazlasıyla kredi verilen Teknik Direktör Fatih Kavlak’ın görev süresi dün itibarıyla sona erdi. Kelkit Hürriyetspor maçı sonrasında taraftarların istifa etmesi ve gönderilmesi için yoğun baskı yaptıkları Kavlak’ın durumunu değerlendiren Yönetim kararını verdi. 19 hafta sonunda 20 puanla 16’ıncı sırada bulunan takımın lige tutunması, yeni bir çıkış yapması için kan değişikliğinin şart olduğuna inanan yönetim Kavlak’la karşılıklı görüşerek ayrılmanın doğru olacağı konusunda görüş birliğine vardılar. Futbolcularla dün akşam vedalaşan ve Yozgat’tan ayrılan Kavlak’ın yerine kimin geleceği henüz bilinmiyor.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor